Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:42
Polska na III Wojnie Światowej
konto usunięte • 2014-08-01, 0:11
A więc się rozpoczęła... -rzekł gen. Janusz Stopa ze łzami w oczach...
Przygotować wszystkie chorągwie husarii! A pospólstwo, niech się stawią gotowi do walki - rzekł pułk. Bogdan Trąba

...

Po 3 dniach marszu, Polskie wojska, bez wsparcia UE, czy Ameryki stawiła się na pierwszą... i prawdopodobnie ostatnią bitwę. Rosyjskie czołgi gotowe do walki, artyleria już ostrzeliwuje pozycje Polaków, zwykli obywatele... tak zwani patrioci, którzy z kosami i innymi narzędziami zebrali się do walki giną, niczym muchy. Tak.. do dziś pamiętam ich odważne słowa, które wypowiedział patriota do inteligentnego osobnika naszego narodu , a brzmiały one tak...

"Ja będę walczyć! Polska Walcząca! A ty, tak ty tchórzu, uciekaj, zostaw nasz kraj!"

Oczywiście cała gromada osób mądrych już dawno siedzi bezpieczna, gdzieś na zachodzie, a owy patriota leży już martwy, w rowie gdzieś tam... a tak żwawo uciekał ze strachu przez pole z pełnymi gaciami...

Odezwał się generał!

-Dziś walczymy! HUSARIA DO BOJU NA FLANKĘ ZNISZCZYĆ CZOŁGI UDERZENIAMI SZABLI! UZBROJENI CYWILE SZARŻA UDERZCIE W OKOPY ROSJAN CAŁYM IMPETEM! JAKIKOLWIEK MACIE ... -powiedział generał do po części uciekających, a zarazem martwych patriotów.

15 minut później...

niestety przegraliśmy... szarża husarii została przerwana przez salwę z czołgów... generałowie już dawno uciekli, lub przeszli do armii Rosyjskiej...

Taki to koniec mój drogi czytelniku, nie obronisz kraju tylko chęciami, z Rosją nie mamy szans... lecz ty i tak powiesz swoje, na nic tu nasza historia i wspaniałe słowa, wszyscy zdechniecie, jeżeli zostaniecie na tym skrawku spalonej ziemi... opuścisz swoją rodzinę, przyjaciół, a ty sam, tak ty sam nic nie zrobisz, taki z ciebie wojownik przed monitorem, ale bez szkolenia, dowódcy i ekwipunku możesz jedynie zdechnąć jak ten pies
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2014-08-01, 22:20 1
W sumie przeczytałem to wszystko i dochodzę do wniosku, że gdybym miał wybrać jedno z dwóch to i tak jestem w dupie. Albo fruu samolocikiem do brudasów w Anglii albo fruu samolocikiem na front by dzielnie stawiać czoła Radzieckiej Rosji ( i tak wiem, że tego już nie ma, ale to fajniej brzmi).

W sumie wierze w naszych wojaków, wojna się zmienia. Teraz rakiety i walki w małych grupkach, stawiać opór, zadać największe straty przy wykorzystaniu technologii i się cofnąć. Rosjanie są trochę... jak lemingi. Jeśli ktoś chce oczywiście powiedzieć, że jestem gupek i wgl zwolennik armi/NATO/USA czy czego tam, to niech spojrzy na historie: Wietnam, Amerykanie dostaja wciry od AWP (Armia Wietnamu Północnego, ci źli), którzy nie posiadają nawet własnego lotnictwa. Wcześniej Korea i podobny scenariusz, Rosja dostaje od Allahów w Afganie i wiele innych państw po niej.

W sumie Polska to nasz teren. W sumie nasi wojacy trochę strzelali ostatnio. W sumie coś tam wiemy o wojnie i w sumie mamy sprzęt (ostatnio coraz więcej).

Dlatego w sumie ja wierze, że by się nam udało. Bo w sumie, dzięki takim co uciekali, i takim co zostali w kraju jak było ciężko możemy pisać takie bzdety na sadistic i się przekrzykiwać kto ma racje w kraju w którym nikt do nas nie strzelo. Nie mówię tam o Anglii czy jakimś innym zachodnim zadupiu gdzie czarni odcinają głowy żołnierzom w metrze, allahy nie chcą pozwolić na chodzenie białasom do szkoły z ich dziećmi a w Berlinie są same kebaby. Tam mogą strzelać.
Zgłoś
ErniRWL 2014-08-01, 22:21 1
@lukisz0
A uciekaj se gdzie chcesz, nawet do Kongo. Walka za ojczyzne nie jest obowiązkowa i dlatego tacy ludzie, dobrze wyposażeni po szybkim lecz rzeczowym szkoleniu są najlepsi. BO ONI CHCĄ WALCZYĆ. Ja osobiście wierzę w wygraną. Wojska NATO nie muszą się zbierać, jak ruscy zaatakują to każde państwo członkowskie przejdzie do działania. Lepiej rozwalić ruskich u nas niż u siebie nie? Co prawda Polska zmieni się w kupę gruzu, ale wszystko da się odbudować. Ale ja w przeciwieństwie do tego leszcza, jeśli przeżyję bd chodził z głową podniesioną w huy wysoko. A frajerzy tacy, jak on będą srali ze wstydu przed rodziną i przyjaciółmi.

Wbrew pozorom jest kilka państw, które przeszłyby do akcji. Taka Turcja, już na swoim koncie mają zestrzelonego myśliwca ruskich, gdy ci krym przejmowali i co ruscy zrobili? Wysyłali noty dyplomatyczne z pytaniami XD Chyba jednak kogoś się tam boją.

PS. chyba zaczynam wierzyć w to, że ruscy mają jakieś gruby hakerówtrolli, bo to niemożliwe, żeby ktoś tak myślał, ale mogą se takich ludzi mieć nadal, jeśli jakiś mongoł uwierzy w takie komentarze i nie będzie walczył to żadna strata. Jeszcze by się pomylił i w swoich zacząłby strzelać.
Zgłoś
konto usunięte 2014-08-01, 22:31 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2014-08-01, 22:59
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
jakuzapk 2014-08-01, 22:59 1
Szatan.. napisał/a:

Cos pieknego az dodam do ulubionych. Daje piwo.

Osobiscie dobrze ze rok temu sciagnalem rodzine do siebie za granice bo podkarpacie blisko ukrainy w razie wojny byli by narazeni w 1 kolejnosci teraz sa w razie czego bezpieczni. POLSKA mnie nie interesuje, niech sobie robia z tym krajem co chca.

wybacz ze dalem Ci piwo ale nie roznisz sie niczym od lafiryndy dajacej dupy pod latarnia.
gdzie zatrabia tam juz lecisz...
jestes zerem jesli nie kochasz swojego kraju- z bogata historia i kultura.
zgiń .
Zgłoś
konto usunięte 2014-08-01, 23:05 2
Zgłoś
fdM 2014-08-01, 23:13 1
lukisz0 napisał/a:

To nie moje, z resztą nie byłbym na tyle głupi, aby używać swojego oficjalnego konta, aby wywołać tutaj gównoburze.

Nie brnij dalej, Panie 15 letnia inteligencja Dziwnym trafem dzień, miesiąc urodzenia i ksywka się zgadzają hehe. Tutaj tylko dziwnym trafem przybyło Ci kilka lat Wpadłeś, odkryli Cię.
Zgłoś
konto usunięte 2014-08-01, 23:17
fdM napisał/a:

Nie brnij dalej, Panie 15 letnia inteligencja Dziwnym trafem dzień, miesiąc urodzenia i ksywka się zgadzają hehe. Tutaj tylko dziwnym trafem przybyło Ci kilka lat Wpadłeś, odkryli Cię.

Jeżeli mówię że to nie moje to nie moje. Mów sobie co chcesz. To nie jest mój oficjalny nick, jakbyś przeczytał to byś wiedział...
Zgłoś
konto usunięte 2014-08-01, 23:58 1
He, he, ale się polaczki brandzlują nad nieistniejącą potęgą nieistniejącej armii polskiej. Uważajcie, bo od waszego skamlenia jeszcze dzielnym wojakom sprzetu i umiejętności przybędzie. Jedyne wartościowe formacje Wojska Polskiego to garstka komandosów, kompania reprezentacyjna i rzecz jasna Ordynariat Polowy. Niestety to trochę za mało, żeby wygrać z armią liczniejszą i lepiej przygotowaną do wojny od armii Liechtensteinu.
Zgłoś
Acho 2014-08-01, 23:59
Zgłoś
MajkelT 2014-08-02, 0:11 2
Zgłoś
konto usunięte 2014-08-02, 0:16 1
Zgłoś
konto usunięte 2014-08-02, 0:24 3
Zgłoś
Aberracja 2014-08-02, 0:25 1
Zgłoś
konto usunięte 2014-08-02, 0:32 2
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem