👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Coś mnie ominęło, czy na filmie nie widać tego, co zrobił lekarz? Jaką postawił diagnozę? Jakie leczenie podjął? Co powiedział pacjentowi? Czy pacjent się zastosował? Bo widać tylko, że ktoś idzie. I że nikt nie pomaga temu człowiekowi, więc nikt ze zgromadzonych nie czuł takiej potrzeby. Ten na czworakach chyba też nie czuł...
No to jest jakiś konkret, czy tylko filmik bez wsparcia faktów?
No to jest jakiś konkret, czy tylko filmik bez wsparcia faktów?
Najlepsze w tej sytuacji jest to, że poradnie w szpitalach nie działają bo pandemia, ale ten sam lekarz co w poradni pracuje, przyjmuje prywatnie codziennie. I cyk 200 zł za wizytę. Dziwne, że w prywatnych gabinetach nie ma pandemii.
FreeCannabis napisał/a:
i pocałuj klamkę. Ochroniarz wpuszcza tylko tych co są na liście.poradni to zbierz dupę i idź tam.
No ja tam sie borykam z kamieniem na nerce pewien czas.... jak dostałem ataku bólu (kolka nerkowa ) i mi dłonie z bolu wykrzywiło to ordynator powiedział ze symuluje

Ja trafiłem na SOR ze strasznym bólem placów i nie moglem chodzić (jak się później okazało wypadł mi dysk). A ratownik medyczny mi powiedział, że z takimi głupotami się karetki nie wzywa - a padłem na ziemie na korytarzu w pracy bo mi przez ucisk na nerwy odejmowało nogi...
Idzie na wymiane endoprotezy. Ma jeszcze kawalek do przejscia ale zabieg planowany na styczeń 2024., więc wolał być chwile wcześniej.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie