Kiedyś antysemitą określano ludzi nie lubiących Ż🤬dów, dziś antysemitą jest ten, kogo Ż🤬dzi nie lubią.
PS. Mogą sobie te badania w swoje koszerne dupy wsadzić. Mam je gdzieś.
Jeśli ktoś chce się sprawdzić, to pod tym źródłem znajdzie 11 pytań, które każdego roku pojawiają się w tej ankiecie.
polityka.pl/tygodnikpolityka/swiat/1581389,1,czy-jestes-antysemita-sprawdz.read
Nie zapomnijcie pochwalić się wynikami
żmij
2019-11-21, 16:56
freaky napisał/a:
Jeśli ktoś chce się sprawdzić, to pod tym źródłem znajdzie 11 pytań, które każdego roku pojawiają się w tej ankiecie.
Na wszystkie odpowiedziałbym twierdząco. Co wygrałem? Talon na koszerną k🤬ę i gazowy balon?
podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.
Burn! Loot! Murder!
A też dzięki temu wiem gdzie jest najwięcej ż🤬dów w krjach.
1. Szwecja - nic diwnego
2. Kanada - ciekawe
3. i tak dalej
freaky napisał/a:
Tylko na pkt. 6 odpowiedziałem NIE,
Jak nas się najbardziej czepiają to dziwne, żebyśmy mieli być mili dla nich. Niby błędne koło, my ich, oni nas. Ale oni mają chyba taką naturę, żeby robić aferę o każdy grosz i o każdy procent. Każdy wie jak było podczas drugiej wojny, w zasadzie to tak jakbyśmy mieli robić ankietę, czy brytole nas lubią, a większość poznała tylko emigrancką* patolę.
*nie wiem czy można to tak odmienić, jak jest nie poprawnie to niech ż🤬dki ładniej napiszą
myślę że co do tych 50% się pomylili że to z 75% jest
Niemcy 15%. Jprd. Ostatnie doniesienia są takie że zydki boja sie chodzic w jarmulkach w krajach zachodnich.
żmij
2019-11-21, 20:10
Pluszowi ż🤬dzi z napletkiem na rzepa...
podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.
Burn! Loot! Murder!
Spoko, tylko co kogo obchodzi co myślą ż🤬dy?
No i h🤬j. Jestem antysemitą bo mi wolno.
Ja się pytam gdzie jest janlew
Antysemitą nie jest ten, kto nie lubi Ż🤬dów, ale ten, kogo Ż🤬dzi nie lubią. Ot cała prawda.
podpis użytkownika
Tak właśnie myślałem...
poligon6 napisał/a:
Wielu nacji sie nie lubi np Polaków, złodzieje, pijacy itp. Ale tylko jednej nacji regularnie urzadzano pogromy. I to przez kilka tysięcy lat, od czasów Babilonu, egiptu po czasy wspólczesne.
Ciekawe dlaczego od dawien dawna są tak prześladowanii ich tępili? Bo to gnidy i nic więcej nie ma co dodawać bo pisanie elaboratów na ten temat nie ma sensu bo każdy wie jacy są...
Polecam obejrzeć na youtubie film Zniesławienie, czyli prawda o tzw. "antysemityzmie" ...zobaczycie jak steruje się opinią publiczną i jak działa ADL.