Allin23 napisał/a:
Nie wiem czego sie spodziewałeś.
Spodziewałem się tego co się stało, temat się dość dobrze przyjął. Nie wiem do czego pijesz.
dobra.wróżka napisał/a:
Skoro ma być Pięknem w kontraście z Rozpadem, to dlaczego ubierasz ją w jakieś przeciętne ciuchy, pasujące kolorystycznie do reszty.
Celna uwaga. To w większości są efekty tygodniowej wycieczki po całej Polsce. Ciężko było się zorganizować z zapleczem wizażu i kompletną szatnią. Spaliśmy w busie.

ale faktycznie kontrast na części zdjęć jest niewielki
romozomo napisał/a:
Czy chcesz zrobić ze swojej partnerki kolejną "gwiazdę" pokroju natalii siwiec?
Niekoniecznie. Po prostu dzielimy hobby i spędzamy miło czas, a że efekty dosyć sporo osób uznało za miłe dla oka, to warto się podzielić z innymi. A tak ogólnie to Siwiec całkiem nieźle się oddala od początkowej opinii vide jej kariera teatralna. Osobiście nie oglądałem spektaklu, ale czytałem kilka pozytywnych recenzji.
ToPrzeciezJa napisał/a:
Aha, czyli się nie r🤬a i trzeba z nią chodzić. p🤬le ten wątek w takim razie
Na przyszłość ostrzegam: większość kobiet, które się r🤬ają nawet bez chodzenia trzeba najpierw jakoś do siebie przekonać, więc radzę zawczasu wizytę w burdelu cobyś nie umarł jako prawiczek.
MalcolmX napisał/a:
W sieci najzdrowsza jest anonimowość.
Pozdrawiam z ul.Suchanka
W sieci najzdrowsza anonimowość, a potem podajesz swój adres?

mam nadzieję, że to zamierzona ironia.

nie mniej pozdrawiam byłego sąsiada. Obecnie mieszkamy na Morenie.
The_Generat napisał/a:
poza tym trzeba ją było lepiej ucharakteryzować bo może rozkład jest ale fotografia powinna to uwypuklić, podkreślić na tle piękna kupy gruzu...
winszuję pierwszego inteligentnego pocisku jaki otrzymaliśmy! Piwo.
medyklujleczywc🤬j napisał/a:
nie rozumiem na ki h🤬j tacy pseudo artystę wp🤬la tone filtrów że zdjęcie wygląda bardziej jak grafika komputerowa niż zdjęcie. ogarnij sie autorze i tobie podobni klikacze migawki wielcy artystę
Nie rozumiem na ki h🤬j tacy pseudo znawcy wp🤬lają tonę niekonstruktywnych opinii w oparciu o swój wątpliwy gust, ogarnij się autorze i tobie podobni klikacze klawiatury wielcy nieistotni