Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Polska zapomniana. Kontrast piękna i rozpadu.
o................s • 2017-10-22, 17:41
Witam Was Sadole.

Chciałbym Wam zaprezentować kilka zdjęć z zrobionych ponad rok temu. Wspólnie z życiową partnerką (piękność ze zdjęć) lubimy eksplorować opuszczone obiekty. Jeśli, ktoś jest ciekaw, gdzie zostało jakieś konkretne zdjęcie zrobione to proszę o priv. Jeśli temat się przyjmie to systematycznie, będę wrzucał kolejne zestawy. Materiału mamy na co najmniej kilkanaście takich postów.

Zgłoś
McKusmier 2017-10-23, 2:18 2
Nie bardzo wiem czego oczekiwałeś po wrzuceniu tych fotek tutaj, bo tutaj tylko będzie o j🤬iu twojej kobiety. No ziomek, który napisał, że ktoś ci r🤬ał dziewczynę i się w niej "schlapał" rozj🤬 mnie po całości, no k🤬a umarłem w butach A co do zdjęć, to dzięki bo mega ciekawy sposób ujęcia tematu. Zawsze lubiłem połączenie ciekawych i tajemniczych miejsc oraz drobnej nieprzesadzonej erotyki. Także masz we mnie followersa. Podeślesz mi na priv namiary na swoje konta gdzie wrzucasz te fotki? Instagram, picasart itd? Powodzenia i gratuluje zajawki oraz wspaniałej kobiety, która dzieli ją razem z tobą
Zgłoś
Xennon 2017-10-23, 8:54 6
Ale sk🤬iała sytuacja. Gość chce się podzielić ze społecznością sadiatica swoim hobby, a tu k🤬s c🤬j w dupe na przywitanie. I dobrze, bo sie puszy j🤬y, pewnie go bili w szkole sredniej.
Zgłoś
o................s 2017-10-23, 9:10 2
jenna.jameson napisał/a:

"piękność" ??? Na ja p🤬lę... Brzydka i zwyczajna jak wiadro k🤬sów. Mijalna na ulicy jak zdeptany pet pod żabką.

Kwestia gustu. Jednym podoba się sztuczność jak u laski z twojego nicku, a innym naturalna uroda.

McKusmier napisał/a:

Podeślesz mi na priv namiary na swoje konta gdzie wrzucasz te fotki? Instagram, picasart itd? Powodzenia i gratuluje zajawki oraz wspaniałej kobiety, która dzieli ją razem z tobą

Dzięki za pozytywną opinię. Chętnie wszystko podeślę wieczorem po robocie. Dosyć spore zainteresowanie jest na priv i po kolei wszystkim odpowiem. Jak widać temat się przyjął, więc hejterom c🤬j w dupę. Jutro kolejna porcja zdjęć.

Xennon napisał/a:

sie puszy j🤬y, pewnie go bili w szkole sredniej.

Zajebisty jest ten portal. Spodziewałem się pogardy w moim kierunku i się nie zawiodłem. Ciśnijcie Panowie Ciśnijcie! Piwko!
Zgłoś
sezamkowyRozpierdol 2017-10-23, 10:07
@elfis? Nie spodziewałem się takich słów po Tobie
Zawsze byłeś taki łagodny
Zgłoś
w................4 2017-10-23, 10:28
Zgłoś
kaspaaa 2017-10-23, 11:08 1
Świetne fotki! Mi bardzo przypadły do gustu mimo iż ciężko uwierzyć że nie maczał w nich palców żaden photoshopowy spec. No i przy okazji fajnie dzielić pasje z drugą połówką. Pozdrowienia dla modelki!
Zgłoś
BajecznyKrzysztof 2017-10-23, 11:50 5
a jebiecie się chociaż w tych ruinach ?
Zgłoś
JacekGlaca 2017-10-23, 13:38 1
Dla mnie zdjęcia rewelka, baa powiem nawet, że mam ból dupy, bo sam chciałbym potrafić takie rzeczy robić, a nie naparzać zdjęcia automatem z telefonu.
Obiektu westchnień i celownika migawki też można pozazdrościć
Zgłoś
o................s 2017-10-23, 14:39 1
BajecznyKrzysztof napisał/a:

a jebiecie się chociaż w tych ruinach ?

Tak. Nie wszędzie, ale generalnie tak.

kaspaaa napisał/a:

Świetne fotki! Mi bardzo przypadły do gustu mimo iż ciężko uwierzyć że nie maczał w nich palców żaden photoshopowy spec. No i przy okazji fajnie dzielić pasje z drugą połówką. Pozdrowienia dla modelki!

Jutro kolejna porcja! Jaram się, że temat się przyjął.

JacekGlaca napisał/a:

Dla mnie zdjęcia rewelka, baa powiem nawet, że mam ból dupy, bo sam chciałbym potrafić takie rzeczy robić, a nie naparzać zdjęcia automatem z telefonu.
Obiektu westchnień i celownika migawki też można pozazdrościć

Wszystkiego idzie się nauczyć samemu. Jestem amatorem, który do wprawy doszedł metodą prób i błędów. Największy problem to sprzęt. Szkła kosztują nie mało. Modelka dziekuje za uznanie.
Zgłoś
natking 2017-10-23, 16:26 2
Ustalmy jedno. Laska ma niewyjściowy ryj. Rób zdjęcia od tyłu albo samej dupy.

podpis użytkownika

Pedicabo ego vos et irrumabo
Zgłoś
J................8 2017-10-23, 17:09
jak ja czytam te komenty to rzygać mi się chce, autorze, k🤬a kiego się podlizujesz jakiś to ty fotograf, zluzuj. nie wyjaśniaj bo tak naprawdę c🤬j kogo to obchodzi
Zgłoś
PieronJasnySzlag 2017-10-23, 18:09 2
Nie będe ukrywał że Ci zazdroszcze. Robisz niezłe, klimatyczne fotki, chciałbym tak potrafić.
Ale głównie zazdroszcze Ci kobiety. Macie wspólną pasje, jedziecie gdzieś do zupełnego wygwizdowa, wchodzicie w zatęchłe miejsca i robicie sobie fotki. I podejrzewam że ona to lubi. No bajera.
Moja już marudzi jak 5 minut stoimy w korku jadąc do jakiegoś przyzwoitego pensjonatu
K🤬a ile ja bym się nasłchał marudzenia żeby zrobić takie jedno zdjęcie...ehhh
Zazdroszcze.
Zgłoś
Dzisiaj 2017-10-23, 19:40 1
oskarious napisał/a:

Oczywiście mam też i takie, ale to na prywatny użytek. Chyba, że modelka się zgodzi...

spoko podeslij, nie wrzuce do neta, obiecuje prywatny uzytek
Zgłoś
harnas53 2017-10-23, 19:45 1
oskarious napisał/a:

coś w tym stylu?

Obrazek

Obrazek

Idziesz w dobrą stronę. Niech zatem zapowiedziane jutrzejsze fotki wplasowują się w te ...
Zgłoś
sezamkowyRozpierdol 2017-10-23, 20:19 1
Spiderowski napisał/a:

Nie będe ukrywał że Ci zazdroszcze. Robisz niezłe, klimatyczne fotki, chciałbym tak potrafić.
Ale głównie zazdroszcze Ci kobiety. Macie wspólną pasje, jedziecie gdzieś do zupełnego wygwizdowa, wchodzicie w zatęchłe miejsca i robicie sobie fotki. I podejrzewam że ona to lubi. No bajera.
Moja już marudzi jak 5 minut stoimy w korku jadąc do jakiegoś przyzwoitego pensjonatu
K🤬a ile ja bym się nasłchał marudzenia żeby zrobić takie jedno zdjęcie...ehhh
Zazdroszcze.

Polaczkowa cecha narodowa - zazdrość
Jesteś prawdziwym polakiem cebulakiem
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie