Główna Poczekalnia (2) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 38 minut temu
Polska zapomniana. Kontrast piękna i rozpadu.
konto usunięte • 2017-10-22, 17:41
Witam Was Sadole.

Chciałbym Wam zaprezentować kilka zdjęć z zrobionych ponad rok temu. Wspólnie z życiową partnerką (piękność ze zdjęć) lubimy eksplorować opuszczone obiekty. Jeśli, ktoś jest ciekaw, gdzie zostało jakieś konkretne zdjęcie zrobione to proszę o priv. Jeśli temat się przyjmie to systematycznie, będę wrzucał kolejne zestawy. Materiału mamy na co najmniej kilkanaście takich postów.

Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
McKusmier 2017-10-23, 2:18 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Xennon 2017-10-23, 8:54 6
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2017-10-23, 9:10 2
Zgłoś
sezamkowyRozpierdol 2017-10-23, 10:07
@elfis? Nie spodziewałem się takich słów po Tobie
Zawsze byłeś taki łagodny
Zgłoś
konto usunięte 2017-10-23, 10:28
Zgłoś
kaspaaa 2017-10-23, 11:08 1
Świetne fotki! Mi bardzo przypadły do gustu mimo iż ciężko uwierzyć że nie maczał w nich palców żaden photoshopowy spec. No i przy okazji fajnie dzielić pasje z drugą połówką. Pozdrowienia dla modelki!
Zgłoś
BajecznyKrzysztof 2017-10-23, 11:50 5
a jebiecie się chociaż w tych ruinach ?
Zgłoś
JacekGlaca 2017-10-23, 13:38 1
Dla mnie zdjęcia rewelka, baa powiem nawet, że mam ból dupy, bo sam chciałbym potrafić takie rzeczy robić, a nie naparzać zdjęcia automatem z telefonu.
Obiektu westchnień i celownika migawki też można pozazdrościć
Zgłoś
konto usunięte 2017-10-23, 14:39 1
BajecznyKrzysztof napisał/a:

a jebiecie się chociaż w tych ruinach ?

Tak. Nie wszędzie, ale generalnie tak.

kaspaaa napisał/a:

Świetne fotki! Mi bardzo przypadły do gustu mimo iż ciężko uwierzyć że nie maczał w nich palców żaden photoshopowy spec. No i przy okazji fajnie dzielić pasje z drugą połówką. Pozdrowienia dla modelki!

Jutro kolejna porcja! Jaram się, że temat się przyjął.

JacekGlaca napisał/a:

Dla mnie zdjęcia rewelka, baa powiem nawet, że mam ból dupy, bo sam chciałbym potrafić takie rzeczy robić, a nie naparzać zdjęcia automatem z telefonu.
Obiektu westchnień i celownika migawki też można pozazdrościć

Wszystkiego idzie się nauczyć samemu. Jestem amatorem, który do wprawy doszedł metodą prób i błędów. Największy problem to sprzęt. Szkła kosztują nie mało. Modelka dziekuje za uznanie.
Zgłoś
natking 2017-10-23, 16:26 2
Ustalmy jedno. Laska ma niewyjściowy ryj. Rób zdjęcia od tyłu albo samej dupy.
Zgłoś
konto usunięte 2017-10-23, 17:09
Zgłoś
PieronJasnySzlag 2017-10-23, 18:09 2
Zgłoś
Dzisiaj 2017-10-23, 19:40 1
oskarious napisał/a:

Oczywiście mam też i takie, ale to na prywatny użytek. Chyba, że modelka się zgodzi...

spoko podeslij, nie wrzuce do neta, obiecuje prywatny uzytek
Zgłoś
harnas53 2017-10-23, 19:45 1
oskarious napisał/a:

coś w tym stylu?

Obrazek

Obrazek

Idziesz w dobrą stronę. Niech zatem zapowiedziane jutrzejsze fotki wplasowują się w te ...
Zgłoś
sezamkowyRozpierdol 2017-10-23, 20:19 1
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem