Przeglądając materiały dotyczące walki Szpilka - Jennings (25 stycznia) natknąłem się na wywiad z Izu Ugonoh'em.
Z początku dziwnie się to oglądało, bo gość mówi po polsku lepiej od Gołoty czy Binkowskiego.
Izu Ugonoh mówi o sobie, że jest czarnoskórym Polakiem dumnie reprezentującym Polskę. Ma bilans 9/0/0 w boksie zawodowym w wadze junior ciężkiej oraz mistrzostwo świata i Europy amatorów w K-1.
Tutaj jeszcze Izu tłukący c🤬ka
Chyba nie było albo było c🤬jowo otagowane.
Jeśli masz zamiar w komentarzu napisać "bambus","małpa","cz🤬ch" to wyłącz komputer i idź się pomiziać z kolegami z ONR.
Konto usunięte
2014-01-09, 12:36
Teraz gimbusy nie wiedzą czy hejtować czy dawać piwa.
Kto jest właścicielem tego "Izu"?
podpis użytkownika
Świat bez muzyki? To nie dla mnie.
"Świat jaki znamy odchodzi jednak to przeszłość jest kluczem do przyszłości"
Do cyrku z nim, do cyrku!
Konto usunięte
2014-01-09, 12:55
To jest jeden z tych murzynów który nic nie ma wspólnego z głupimi cz🤬chami z filmików z gett amerykańskich\francuskich.
Od debili którzy nienawidzą każdego murzyna, różnię się tym że oni ich nienawidzą po prostu za odmienny wygląd a ja nienawidzę 80% czarnych za ich zachowanie\sposób bycia.
I nie porównujcie Olisadebe który urodził się w Nigerii i zgarnął paszport tylko po to żeby sobie pograć w reprezentacji a potem sp🤬olił c🤬j wie gdzie do Izu który urodził się w Polsce i włada lepszą polszczyzną niż wy gimbazjalne niedorozwoje - wcale nie jesteście mądrzejsi od tych głupich cz🤬chów z USA.
Konto usunięte
2014-01-09, 12:56
Dziwnie się słucha Murzyna gadającego tak czysto po polsku
Trzeba rozróżnić między czarnym który ma takie same wartości jak biały człowiek : rodzina , praca , spokojne życie a arabem dla którego celem w życiu jesteśmy my , niewierni.
Sam lubię żarty z cz🤬chów , co nie zmienia faktów że taki murzyn jak on nie jest dla nas żadnym zagrożeniem ,ponieważ on sam , tak jak my , szuka bezpiecznego i normalnego życia.
Ps: Dziennikarz wk🤬iający.
Cyrk
2014-01-09, 13:09
Różnica pomiędzy czarnoskórym i cz🤬chem jest najlepiej widoczna na takich przykładach. Normalny, ze zdrowym podejściem do pracy i ambicją, żeby do czegoś dochodzić własnym wysiłkiem. A z tym akcentem to jaki ma mieć k🤬a akcent? Szczeciński? Jak z Polski to mówi po polsku, co w tym dziwnego?
PS. Więc cz🤬ch to jednak kwestia wychowania, a nie urodzenia.
1. Bambus jest i bedzie bambusem.
2. Pokazuje to tylko, ze oni od nauki bronią się jak można, i już.
3. A za mówienie ze czuje sie jak Polak i jest z tego dumny, to leci piwko. Jestem z niego dumny (naprawde).
Żaden punkt nie wyklucza innego. Każdy z nich moze być z innym w symbiozie.
Konto usunięte
2014-01-09, 13:14
Cytując klasyka: "Kto murzyna ma, u tego murzyn gra".
Konto usunięte
2014-01-09, 13:25
Zasługuje, żeby być biały

.
Konto usunięte
2014-01-09, 13:30
Każdy inny murzyn jest dla Was, cz🤬chem ,asfaltem, bambusem i trzeba po nim jechać. Murzyn reprezentujący Polskę jest już ok, przecież normalny człowiek z wartościami ble ble ble. Piszecie o murzynach z Ameryki ,a amerykanie robią to samo co Wy w tym momencie, w XVII niewolnictwo,KKK ,prześladowania, a część z tych zachowań przejawiana jest nawet po dziś dzień choć nie w takim stopniu. I co?? I teraz czarnoskórzy zdobywają im medale na olimpiadach, mundialach i gdzie się da, więc też są w porządku. Albo ktoś jest rasistą albo pseudo rasistą robiącym wyjątki, ja nim nie jestem dlatego w tematach o czarnych staram się nie wypowiadać bo gdybym napisał "normalny człowiek, co Wy chcecie" To już widzę Wasze komentarze, żebym szedł w pi*zdu bo to sadistic. Wyobraźcie sobie tylko ,że jest więcej takich normalnych Murzynów
Konto usunięte
2014-01-09, 13:35
Kto podkłada głos pod czarnego?Nie rozpoznaję tego głosu;/
Konto usunięte
2014-01-09, 13:37
Az dziwnie sie oglada jak z jego czarnych ust wydobywaja sie piekne czyste polskie slowa. To jest nasz murzyn i jestem za nim

Zycze mu samych sukcesow
Tabernak napisał/a:
Do takich murzynów to ja nic nie mam! Nie jest facet p🤬dą, ma do siebie dystans, nie żyje z socjalu tylko ciężko nad sobą pracuje. Piwo dla niego!
Lepszy k🤬a od 3/4 "rodowitych" Polaków głosujących na PO i paliz🤬ba.
Skąd wiesz na kogo głosuje ten czarny?