Były już fajty murzynów, dziadków, chinoli w autobusie, czas na Polskę
Sytuacja wygląda tak:
Na filmie tego nie ma, koleś w długich włosach to właściciel TV, postawił go sobie a dziadek na nim usiadł, został poproszony o to, aby nie siedział na TV, ale nie poskutkowało, reszta w filmie:
xD
Troche długie, ale dziadek jest dobry
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
dziadek ma zajebistą sklerozę - chłopaki napieprzają się z niego aczkolwiek mu pomogli a on:
"Dziękuje do widzenia"
nie jest on w cale taki zły

jak wszyscy piszą
Big up dla gościa za wytrzymałośc.
Podobno od ciosu a'la"dziadek" umarł kiedyś Bruce Lee. Najgorsza śmierc z możliwych - kilkudniowa agonia.
Brakowało żeby dziadziu zaczął krzyczeć "Tu jest Polska!" i "Zostawcie Telewizor!"
"Masz Czapke" - po czym jebnął czapką o ziemię
Bez sensu wyklinac na takiego dziadka. Kompletna bezradnosc brodacza.
konto usunięte
2010-09-13, 19:13
Widać że dziadek należy do bojówki z pod krzyża.
Oddajcie Telewizora Mjastu!
Mi pare miesięcy temu dziadek usiadł na nowiutki monitor =/ Pusty autobus jak twoja mać siedzę sobie spokojnie na siedzeniu obok monitor. Wchodzi dziadek i mówi przepraszam bo chce usiąść, jak mu powiedziałem, że obok jest wolne miejsce zanurkował w moje nowiusieńkie pixele =/
Co prawda mój egzemplarz skapnął się i przeprosił.
konto usunięte
2010-09-13, 19:20
Kolejne spotkanie dziadka i "metala" na KSW XV.
konto usunięte
2010-09-13, 19:35
wesołe jest życie staruszka vs starość nie radość
konto usunięte
2010-09-13, 19:43