Mieszane sztuki walki (ang. mixed martial arts, MMA) – dyscyplina sportowa, w której zawodnicy sztuk i sportów walki walczą przy dużym zakresie dozwolonych technik (w zasadzie dopuszcza się wszystkie techniki dozwolone w innych sportach walki bez broni). Mieszane sztuki walki wyrażają jeden ze współczesnych kierunków rozwoju sztuk walki – zapewnienie widowiska sportowego, w którym walka toczy się przy jak najmniejszych ograniczeniach, ale jednoczesnym zminimalizowaniu ryzyka śmierci i poważnych, trwałych obrażeń ciała lub kalectwa.
Ahoi
2021-10-30, 12:29
Damski bokser nabiera nowego znaczenia
Ja p🤬le kto to wogole oglada?. Boxtel i ekipa?
Z jankeską lochą nie miał by Ken szans.
co to kuzwa jest lać to czy dymać
Wyobrażacie sobie takia szopkę z 10 lat temu? No h🤬ja by to nie przeszło, potępianie trwa. Straciłem nadzieję jak spotkałem chłopa który twierdzi że trudne sprawy nie są reżyserowane i dzieją się naprawde
Dążymy po równi pochyłej ku samozagładzie !!!
K🤬a co to jest. Jak walka pedałów pod sturbuksem o ostatnia sojowa latte.
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway
Ken czy KaeN jak mu tam to by z Najmanem(Najmanem)wygrał tak widze
Widać że laska nie miała rodzeństwa. Mimo że nie wychowywałem się w patologii (rodzice ostatecznie nas rozdzielali a nie obstawiali które wygra) to jako dzieciak nap🤬lalem się ze starszą siostrą że czasem były z tego siniaki. Mogę śmiało powiedzieć że moja siostra wj🤬aby gościowi w czasach zanim wyrosły jej cycki xD
jap🤬le ten świat to jedno wielkie nieporozumienie
Żeby wyrównać szanse, ta cipcia powinna móc kopać tego coś po jajcach.
podpis użytkownika
Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.
Szangti napisał/a:
Do garów i do lachy!
Aż tak cię ten Ken kręci?