👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:10
🔥
Nic lepszego już dziś nie zobaczysz
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

up@ ups piwo sie postawiło, bo gówno byś zrobił!
Ale moim zdaniem ten facet ma racje jakies dzieciaki beda mu tu jeździć i jeszcze pyskować, szczyt chamstwa
Ale moim zdaniem ten facet ma racje jakies dzieciaki beda mu tu jeździć i jeszcze pyskować, szczyt chamstwa

up@ szkoda że nie miał tazera, albo gazu. Z takimi ścierwami nie można inaczej.

Czy mi się tylko wydawało czy argumentem młodego w tej całej dyskusji było "Ja znam księdza proboszcza" (w 38 sek) ?

A gdzie szacunek dla starszych? jak by z nim normalnie pogadali to pewnie nie było by problemu, za takie zachowanie niech giną sraki..

się tak tą interwencją nie jarajcie. " pseudo amerykańskie leszcze" - internetowa parówa
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie