chciałem się przyj🤬, że nic nadzwyczajnego, bo od razu jak pies wyszczeka odpowiednia liczbe to facet mowi "dobrze", a pies bardzo szybko reaguje na to słowo. ale później mnie zadziwił

HAHAHA Veltur zostałeś zaorany przez Józka;D i jak byś się nie migał to on udowodnił że p🤬lisz głupoty;)
Velture, kompromitujesz się byciem na siłę zabawnym, za c🤬j nie jesteś
Ale widzę że nie tylko mnie (patrząc po ilości piw, to w ogóle) wk🤬ia twoje p🤬lenie pod każdym tematem, to dobrze, wychodzi na to, że to ty jesteś tym poj🤬ym
Miłego oglądania. Pozdrawiam!
Ale widzę że nie tylko mnie (patrząc po ilości piw, to w ogóle) wk🤬ia twoje p🤬lenie pod każdym tematem, to dobrze, wychodzi na to, że to ty jesteś tym poj🤬ym
podpis użytkownika
WSZELAKIE, WSZYSTKIE, KAŻDY MÓJ FILM DODANY NA SERWER SADISTIC.PL JEST PODP🤬LONY ZE ŹRÓDŁA NA KTÓRYM JEST TAKA, A NIE K🤬A INNA JAKOŚĆ, WIĘC POCAŁUJCIE MNIE WSZYSCY W DUPĘ JEŚLI WAM ONA NIE ODPOWIADA.Miłego oglądania. Pozdrawiam!
UP i c🤬j ze komentuje. Niech robi co mu się podoba. Nie chcesz nie czytaj proste

podpis użytkownika
Chcę iść do piekła, nie do nieba. W piekle będę miał towarzystwo papieży, królów i książąt, a w niebie są sami żebracy, mnisi, pustelnicy i apostołowie.