Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zajebisty jest. I biały. Zatem zajebisty dwa razy.
konto usunięte
2011-02-01, 15:27
Kolejny dzieciak, który myśli, że ma talent.
konto usunięte
2011-02-01, 15:34
Nie chce nic mowic ale nap🤬lac jak popazany to '' rap '' ale muzyka ktora nie ma przeslana lub o czyms nie jest szalu nie robi bo kogo to k🤬a obchodzi ze on nie wciaga kresek? Albo ze liczy sie szacunek ludzi ulicy? Jak dla mnie kaliber 44 spiewal o czyms historia byla zawarta bylo o czym sluchac nie mowie o + i -...
Przecież to nie on robi
ma ktoś podkład muzyczny z tego białego rapu?
@up
ty też chcesz sie do sadola wbic?
W 1:15 już pewnie się gimbus porzygał. @wawol: busta rhymes break ya neck
Czyżby następca Kuli ??!!
konto usunięte
2011-02-01, 17:08
Zauważyłem, że tematyką większości piosenek hip hop'owych jest samo rapowanie.
konto usunięte
2011-02-01, 17:29
Nie uważam, że jest zajebisty, ale wy gimbusy ciśniecie bez sensu, bo po prostu zazdrościcie chłopakowi. Tak mi się coś wydaje.
Najpierw wyciągnij te kluchy z ryja ... później śpiewaj ale wolniej i wyraźniej bo nie wychodzi ci.
@up
to daj film jak ty zap🤬lasz a nie obrażasz białeg (1piwo) rapera (1piwo) z wadą wymowy (10 piw)...
tylko dawaj SYPCIEJ
GrubSon - Lancuch Rymow (RMX)
Sybciej? Macie sybciej i do tego orginał

a nie jakiś zje bany lamer oO
konto usunięte
2011-02-01, 19:22