Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Reprezentacja Polski Walk Rycerskich to grupa kilkunastu osób ( plus rezerwowi )
Na turnieju Rise of the Knights III - International Medieval Fullcontact ( Bernau 2015 - okolice Berlina ) walczyły drużyny w pięcioosobowych składach - reprezentacja Polski podzieliła się na trzy drużyny:

- POLSKA 1
- POLSKA 2
- POLSKA 3

miłego oglądania

ps. Łatwo rozpoznać naszych - to Ci co po 40 sekundach dalej stoją

POLSKA 1 vs FRANCJA

POLSKA 2 vs NIEMCY

POLSKA 3 vs HISZPANIA

więcej nap🤬lania na kanale Medieval Combat TV ( będą dodawane nowe walki )

podpis użytkownika

...
Zgłoś
pharmasone 2015-02-14, 3:57
ArchMag to to jest reprezentacja czy najemnicy? Twoje argumenty to inwalida , to co jesteśmy najlepsi na świecie czy przed wielkim wschodem kulimy pędzle? dla mnie reprezentacja to jest skład z danego kraju , to co mowisz tylko potwierdza że nijak ma sie to do dominacji w walkach full contact. Takie mistrzostwa świata można zorganizować nawet na moim podwórku , jontek bedzie polak , seba będzie niemiec , zdzichu będzie hiszpan - pytam się po co?
Zgłoś
pharmasone 2015-02-14, 3:59
Niekoniec - stracilem 5-ciu ludzi z bractwa przez kontuzje związane z tymi walkami "na poważnie" to są zwykłe ustawki w blachach nic wiecej....
Zgłoś
mafjosopl 2015-02-14, 9:53
@up

Drogi Pharmasone, jeżeli pod tym nickiem kryje sie znany i o jakże wielki farmazon, to niech pan nie p🤬li, że przez bohurt stracił pan ludzi tylko przez zj🤬ą politykę w bractwie, a jak mieli c🤬jowy sprzęt to i kontuzje łapali, jakoś te osoby które odeszły nadal trenują i walaczą. Oczywiśćie za pana czasów, czyli w 20-leciu między wojennym, mogliście naklepać wschód, gdyż to były czasy, że ludzie raz do roku sie zjechali i pomachali bronią. Teraz opowiadają jakimi to wojownikami nie byli, a prawda jest taka, że c🤬ja umieli, inne czasy , inne wyszkolenie. Więc skończ p🤬lić i wróć do gotowania bo to Ci wychodzi dobrze.

Rozumiem, ze komuś może sie nie podobać to co robią inni, ale p🤬lenie to p🤬lenie.

Ci co walczą, parteru nie uważają za pedalstwo. Sam ćwicze jak i wielu innych mma i jestem w kadrze, pozdro
Zgłoś
pharmasone 2015-02-14, 10:24
Uderz w stół nożyce się odezwą nie zmienia to faktu że nie dajecie rady ruskim , ukraincom i białorusinom a ostatnio nawet amerykanom - wiec stworzyliście nową federacje gdzie tych zespołów nie ma . A ja ide gotować makaron

Polska mistrzem Polski !!! Hurrra .....
Zgłoś
s................y 2015-02-14, 10:29 1
Nie lubie takich przebierańców. W dodatku to walki bez jakiekokolwiek kodeksu honorowego. Wyskoki, ataki od tyłu, chwyty - na takich zawodach powinno chodzi o walkę, widowisko, a nie zwycięstwo na wszelką ceną nawet tarzania się po ziemii i skakania na karkr przeciwnikowi. To zwykłe MMA w stroju organiczjącym ruchy. Jakby niepełnosprawni walczyli.

Tak czy siak drugi film bardzo mnie ucieszył
Zgłoś
h................o 2015-02-14, 11:06 4
K🤬a, to już trzeci temat z tymi c🤬jowymi przebierańcami, dajcie już spokój...
Zgłoś
mucha86 2015-02-14, 11:11
szacunek dla was że podjęliście walkę!
Zgłoś
issenpl 2015-02-14, 11:12
Pięknie się patrzy na tego typu wstawki. Polska vs reszta świata. 1:0
Zgłoś
konował 2015-02-14, 11:17
Co sie ubawilem przy tym filmie to moje. Zajebiste hobby piwko leci.
Zgłoś
ArchMag 2015-02-14, 11:29
pharmasone - gdzie Ty wyczytałeś że turniej Rise of the Knights III - International Medieval Fullcontact -to mistrzostwa świata ?
- to międzynarodowy turniej na którym walczyło kilka drużyn z Polski + 3 drużyny złożone tylko z reprezentantów Polski
Mistrzostwa świata będą w Malborku i Pradze za kilka tygodni

Pozdrawiam

ps. pisałeś o Słowianach wschodnich - to Ci napisałem gdzie byli

podpis użytkownika

...
Zgłoś
v................l 2015-02-14, 14:08
Piwko za piękny wp🤬l kasztanom!
Zgłoś
KolekcjonerDobrego 2015-02-14, 15:44
nap🤬lają się na ostro

podpis użytkownika

miej wyj🤬e a będzie Ci dane
Zgłoś
q................1 2015-02-14, 16:02
Aktorstwo na poziomie WWF
Zgłoś
tristandefevre 2015-02-14, 16:31
@Loaloa A na jakiej podstawie twierdzisz, że ta broń jest z plastiku? Wywnioskowałeś to z filmiku gamoniu jeden?
Zgłoś
Klapu 2015-02-14, 16:40 2
Mało mnie interesuje ta kłótnia, której nie kumam, ale jedno chciałem zauważyć - ten czarny z pierwszej walki to k🤬a przec🤬j!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie