📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:35
Dzięki Pavel666 za wrzutę. Już się bałem, że po robocie nie obejrzę dalszej części, tej jakże wysublimowanej telenoweli. :
nie wszystkie filmy wrzucalem a dodawal ich mase ale sa na youtube na kontach innych bo ludzie chyba rowniez cchcieli miec pamiatke tej tworczosci;p
w ciagu 3 dni dodal z 20 filmow na oko w tym ponad polowe o hejterach:D dzis tez zaczal dodawac ale nagle usunal calosc:( coz przez zlych hejterow i troli:Dchyba
w ciagu 3 dni dodal z 20 filmow na oko w tym ponad polowe o hejterach:D dzis tez zaczal dodawac ale nagle usunal calosc:( coz przez zlych hejterow i troli:Dchyba
Nie usunął nic, ktos włąmał sie na jego konto i usunął jegor konto.
jednak walczy dalej szkoda mi sie go robi ale po co tyle agresji
Jak w temacie... bródka i czarny styl życia gnoja. Nauka o rapie, odciek pierwszy "DLA FANÓW PEJ" (pisownia zgodna z oryginałem, polecam oglądać do ok. 2 minuty, potem tylko dla wytrwałych)
dajcie mili ludzie namiar na nowy kanal bo ten przebiegly haker usunal swoj stary i zahaslowal caly jutub a pewno i plyty glowne;)
watch?v=kTK1ALPZG6c&feature=plcp
enjoy chyba oficjalny zatapiam sie w nowe wlogi
watch?v=kTK1ALPZG6c&feature=plcp
enjoy chyba oficjalny zatapiam sie w nowe wlogi
W roli glowej znany juz wam ze swojego antyhejterskiego filmu tigger101989.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie