👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Jak tu siedzę i słucham tego idioty, i jego opinii na temat "Need for speed" to mi się rzygać zachciało
Nie wiem czy nie będę musiał zwrócić potreningowej jajeczniczki

Nie wiem czy nie będę musiał zwrócić potreningowej jajeczniczki

"Nomanie" Tuziak też jest dobry.
A tak już na poważnie to czy ten tigger101989 m tylko jedną bluze ?
Bo w każdym filmiku tak samo ubrany
A tak już na poważnie to czy ten tigger101989 m tylko jedną bluze ?

Pewnie nagrywał z samego rana,żeby go matka nie nakryła. Takim ludziom należy odcinać internet.
Całą tą srogą dyskusję należałoby zakończyć cytatem owego jegomościa: Sami się leczcie, a nie komentujecie takie bzdury.

dobrze się przyjrzyjcie , on jest na speedzie , suszy go jak dzika po szyszkach , dam mu piwo bo koksiarz uschnie

"Komentujecie takie bzdury", to chyba tyle w temacie, jeśli chodzi o treści tego Pana. Dziwne jet też, to, że ma w dupie komentarze innych, ale cały filmik spuszcza się nad tym.

weźcie się nie śmiejcie bo on wam wszystkim POZABLOKUJE komputery jeden już podskakiwał to ma do dzisiaj zablokowany komputer
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie