Główna Poczekalnia (1) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:49
🔥 Polska taksówka - teraz popularne
Pracownica pewnego call-center z Warszawy, chcąc otrzymać premię specjalną, zgodziła się przespacerować nago wśród kolegów i koleżanek:

Na harda za słabe, chyba nawet wówczas, kiedy ktoś podążając tropem ze źródła, zdoła znaleźć oryginał bez cenzury

Źródło: money.pl/gospodarka/wiadomosci/artykul/wilk-z-wall-street-boiler-room-...
Zgłoś
Lysack 2017-11-01, 23:28 7
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
MukaPuka 2017-11-01, 23:31
pseudo doradcy, szukających naiwniaków.. przecież to powinno być karalne.
Zgłoś
mia 2017-11-01, 23:50 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
tranzystor 2017-11-02, 0:22
Zgłoś
natking 2017-11-02, 1:35 4
Zgłoś
konto usunięte 2017-11-02, 2:45 4
Zgłoś
Red_Devil_1878 2017-11-02, 8:42 3
Ok, a teraz na poważnie: ma ktoś wersję nieocenzurowaną? Dla kolegi, oczywiście
Zgłoś
jimiq 2017-11-02, 8:59
Przecież wszyscy już ja widzieli w stroju Ewy...więc o co chodzi...
Zgłoś
Adrian1107k 2017-11-02, 11:17 1
Gucio prawda ! Mój znajomy pracował w tej firmie, nikt się na nic nie zrzucał, zapłaciło szefostwo i wcale nie rzekome 10 tyś. tylko dziewoja za 800 zł. się sprzedała.
Zgłoś
CbK 2017-11-02, 11:17 1
Zgłoś
konto usunięte 2017-11-02, 12:48
Heh, a ja wam powiem tak. Po co mam napieprzać 6h nadgodzin w tygodniu przez rok, skoro mogę się rozebrać za kasę na 10 min i dostać równowartość rocznych nadgodzin? Ja bym na miejscu kobitki zaczął kombinować, czy nie może na każdej imprezce firmowej robić takiej parady. I organizowałbym takie imprezy.
(Niestety nikt nie chce płacić spasionym facetom )
Zgłoś
konto usunięte 2017-11-02, 16:00
Zgłoś
natking 2017-11-02, 16:50
@up brakowało mi tutaj Ciebie
Zgłoś
konto usunięte 2017-11-02, 20:17
Jaki jest sens cenzurowania jej twarzy , skoro ona zrobiła " to " przed wszystkimi korporobaczkami z chęcią i uśmiechem na ryju ??
Zgłoś
PrisonHunter 2017-11-02, 20:22
@up Bo nie robiła tego dla Ciebie
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem