Dzisiejszej nocy jeden nawet dał się zabić żeby móc szybciej wrócić z misji.
podpis użytkownika
Och, jakąż zagadką jest człowiek! (...) I właśnie dlatego pewien myślący jegomość powiedział, że lepiej go j🤬 niż usiłować zrozumieć.podpis użytkownika
Och, jakąż zagadką jest człowiek! (...) I właśnie dlatego pewien myślący jegomość powiedział, że lepiej go j🤬 niż usiłować zrozumieć.
Ale jak zobaczysz c🤬tego rozrywanego przez minę, to sam postawisz wirtualne piwo.
Ah te polaczki....
To jest SADISTIC nie pudelek!
podpis użytkownika
"W Polsce są zazwyczaj dwa wyjścia z sytuacji: normalne i nadprzyrodzone. Normalne jest takie, że z nieba schodzą zastępy aniołów i robią za nas. A nadprzyrodzone - kiedy sami weźmiemy się do roboty."podpis użytkownika
Człowiek z wolną wolą może robić wszystko, człowiek wolny więcej.Nak🤬iajcie se na Hamerykanów ale nie na k🤬a POLSKICH ŻOŁNIERZY! To oni wam bronia waszych obsranych dup w razie jakiejś zadymy , sadole k🤬a...Tez wam k🤬a polecam taką misje...jazda tam i po kulce od araba...
![]()
Nak🤬iajcie se na Hamerykanów ale nie na k🤬a POLSKICH ŻOŁNIERZY! To oni wam bronia waszych obsranych dup w razie jakiejś zadymy , sadole k🤬a...Tez wam k🤬a polecam taką misje...jazda tam i po kulce od araba...
![]()
Ale k🤬ą trzeba być żeby robić sobie jaja z poległych żołnierzy. Jak los będzie dla mnie miły to kiedyś cię spotkam śmieciu i rozp🤬olę ci łeb o chodnik. Pozdrawiam.
podpis użytkownika
Przybyłem, zobaczyłem i oczom nie wierzę.Ale k🤬ą trzeba być żeby robić sobie jaja z poległych żołnierzy. Jak los będzie dla mnie miły to kiedyś cię spotkam śmieciu i rozp🤬olę ci łeb o chodnik. Pozdrawiam.