No chodź, chodź, no chodź

Akcja od 0:40
Tak się promuje Polskę w świecie

, dobra c🤬j tam ... te doczepki po polsku zajebiste
Walka w nocy z soboty na niedzielę
Ja tam jestem za Jędrzejczyk
Rozum - podpowiada Joanna. Natomiast fiut - Karolina.
dwie takie w łóżku na raz
rozmarzyłem się
Ale wiocha
dla dolarów pozwoliłyby na siebie nasrac pewnie
zamiast normalnie zbic piątke,z kulturką, to robią żałosne szoł
Kiedys to byl fajny sport... a potem zweszyli ze mozna na nim zrobic kase...
I teraz mamy te wszystkie teatrzyki, popki z dupy i inne h🤬je muje... nie mowiac o ustawianej ksw z gwiazdkami pokroju naszych brodatych gosci z czeczeni co poza ksw nie wystepuja bo poprostu nie maja tam szans...
niedlugo bedzie program "MMA z gwiazdami" albo "Gwiazdy na macie"... ehhh
Tommytom napisał/a:
Tak się promuje Polskę w świecie
Aktorstwo na poziomie W11 dla tępej publiki

W UFC startuje tylko jedna kategoria wagowa wśród kobiet, a pas należy i będzie należeć po tej walce dalej do Polki
Zachowanie małpy. Czy dla kasy, czy to tylko udawanie i teatr nie ma znaczenia. Małpa i tyle
kenzol napisał/a:
Aktorstwo na poziomie W11 dla tępej publiki
W UFC startuje tylko jedna kategoria wagowa wśród kobiet, a pas należy i będzie należeć po tej walce dalej do Polki
Nie p🤬l bo są dwie kategorie
A................9
2016-11-11, 14:42
Przed każdą walką jest taka zabawa, to dla publiki, swego rodzaju show.
Zamiast cieszyć się z tego, że dwie polski stoją na czele tej wagi i spuściły po drodze wp🤬l wielu zawodniczą to rozsiewacie hejt. Nawet mi was nie żal. To takie Polskie ;d
L................a
2016-11-11, 15:49
"Sport" dla półgłówków, to i zawodniczki nie mogą za bardzo odstawać od poziomu umysłowego gawiedzi.
No i kolejny pokaz polactwa, brawo!
Karolina zajebista bomba , ale w p🤬de dostanie też chciałbym jej naj🤬 w p🤬de
No k🤬a trochę żenada nie da się ukryć

Jednak rozum podpowiada, że Joanna rozjebie Karolinę. A szkoda, bo ładna kobietka
Miki6830 napisał/a:
Nie p🤬l bo są dwie kategorie
C🤬j ci w dupę. Faktycznie są dwie
Rozbrajają mnie komentarze typu "Nie interesuje się mma" ale tego typu znawca to zawsze się udzieli.
Ważne ze dziewczyny maja pasje , a ta cała otoczka tej walki to jest marketing i nabijanie oglądalności.
Jak ktoś tego nie rozumie to niech nigdy nie bierze się za otwieranie własnego biznesu, bo w tych czasach to jest norma
podpis użytkownika
P🤬lnij w stół a tępe nożyce się odezwą