📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:12
Tylko dobra guma i solidne gumowanie na komisariacie czynia cuda. Kazdy powinien poznac smak gumy na milicji. Lac guma ile wlezie a na koniec zrobic lewatywe gumowa gruszka.
Przez chwile myślałem, że nadstawią mu dupy i dadzą się mu kochać . Tragedia. Baby i c🤬y w policji. Wniosek jest jeden: trzeba kupić głośniki u ukrainców bo policji w pl nie ma.
niby taki odważny i sam w necie się nazywa konfitura ale jak przyćpany pyta kto zadzwonił to ten taktyczny szybki odwrót na 100 metrów
No i dlatego to dla mnie pajacowanie. Jak chce wyjaśniać to niech wyjaśnia a nie dzwoni na psy a tam baba przyjeżdza
No i dlatego to dla mnie pajacowanie. Jak chce wyjaśniać to niech wyjaśnia a nie dzwoni na psy a tam baba przyjeżdza
Nic dziwnego, że te policjanty jak ci z zachodu p🤬dowaci. W końcu miejsce akcji to Warszawa - Włochy
Ale materiał ! Warto oglądać do jedenastej minuty. KOMPROMITACJA POLICJI jakiej się nie spodziewałem. Potwierdza się smutna prawda że silni wobec słabych i słabi wobec silnych!
Policjant - "Dawaj rękę"
Zbir - "Którą"
[ Dodano: 2025-01-13, 14:22 ]
Policjant - "Dawaj lewą"
Zbir - "Daje dwie"
Zbir - "Którą"
[ Dodano: 2025-01-13, 14:22 ]
Policjant - "Dawaj lewą"
Zbir - "Daje dwie"
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie