👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A gdzie towarzysz Walter i jego zaćpana córeczka Sandrunia?
ITI patataj
ITI patataj
Be6he6mo6th napisał/a:
No! Wreszcie ktoś mnie poparł : D
Białystok zawsze razem

koniec OT i trollowania aexalvena bo się posypią nagrody
Powiem jedno. Polacy albo lubia obietnice albo ogladaja za duzo telewizji, czego przykladem jest ta sama banda przy korycie od 20 lat.
Turkusowa Dziewica napisał/a:
Trollować możesz ty synku, ze swoim "starsze od internetu", a kolesiami ze swojego miasta możesz straszyć wiejskie staruszki.
Turkusowa Dziewica, gdzie ta twoja manga dzieciaku, co ktoś zwrócił uwagę i już inne zdjęcia wstawiasz i udajesz dorosłego, a Ty zwykły dzieciak jesteś i do tego kretyn w dodatku : D A te twoje wyciągi z banku... no co... mama Ci konto założyła i strugasz kozaka, a przelewy... pewnie dostajesz kieszonkowe co miesiąc na kredki. Zresztą jaki jest koń, każdy widzi dalszy komentarz nie jest potrzebny. Pozdro & Poćwicz

Do Turkusowa Dziewica:
napisałeś do mnie na PW: "Twoja matka jest lewakiem a ojciec bolszewikiem."
Rzeczywiście jesteś człowiekiem bardzo konkretnym, zawsze mówisz z sensem... czy to jest właśnie ta twoja argumentacja? Jeśli tak to idź dzieciaku spać bo już po wieczorynce.
P.S. do wszystkich: Nie zwracajcie uwagi na jego posty, to jakiś kompletny kretyn, szkoda zachodu na polemiki z niedorozwiniętym dzieciakiem. Pozdro Maćku : -P
Rzeczywiście jesteś człowiekiem bardzo konkretnym, zawsze mówisz z sensem... czy to jest właśnie ta twoja argumentacja? Jeśli tak to idź dzieciaku spać bo już po wieczorynce.
P.S. do wszystkich: Nie zwracajcie uwagi na jego posty, to jakiś kompletny kretyn, szkoda zachodu na polemiki z niedorozwiniętym dzieciakiem. Pozdro Maćku : -P

Be6he6mo6th napisał/a:
Do Turkusowa Dziewica:
Z lewactwem nie ma co dyskutować. I nie używaj słów, które podpatrzyłeś u mądrzejszego u siebie, komuchu.
Dyskusja na poziomie gimnazjum, dzieci które mają poglądy wmówione przez rodziców.
Co do filmiku, bezdetny jak nie powiem co. Nic prawie się nie ma do PO, on właśnie pokazuje rufsofobię autora, albo temu kto mu to zlecił. Nie dość że beznadziejnie wykonany to nic nie pokazujący.
Dzieci które chciały by głosować na JKM chyba nie znają zasad działania urzędu prezydenta, naobiecywał im cacy życie, zniesienia podatków, legalizacje marychy, normalnie cud i miód życie..czyli chyba średniowiecze.
Moim zdaniem najlepszym prezydentem był by Sikorski, facet dobrze wykształcony, znający języki, reprezentatywny i naprawdę obyty w świecie i mający znajomości na poziomie.
Co do filmiku, bezdetny jak nie powiem co. Nic prawie się nie ma do PO, on właśnie pokazuje rufsofobię autora, albo temu kto mu to zlecił. Nie dość że beznadziejnie wykonany to nic nie pokazujący.
Dzieci które chciały by głosować na JKM chyba nie znają zasad działania urzędu prezydenta, naobiecywał im cacy życie, zniesienia podatków, legalizacje marychy, normalnie cud i miód życie..czyli chyba średniowiecze.
Moim zdaniem najlepszym prezydentem był by Sikorski, facet dobrze wykształcony, znający języki, reprezentatywny i naprawdę obyty w świecie i mający znajomości na poziomie.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie