👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:09

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Gadozer napisał/a:
Oni serio myśleli że to wypali? skąd się tacy ludzie biorą ?
co za głupki, zamiast iść i popchnąć
Gadozer napisał/a:
Oni serio myśleli że to wypali? skąd się tacy ludzie biorą ?
z kwejka

@pro_avenger
Przecież to jeden koncern...
Pasek pewno 4Motion, czyli jak B6 to tylko Haldex choć w B5 był i Torsen. Tu akurat B6.
Wierz mi, w zimie nieźle to idzie i fajnie się trzyma. Wszyscy się śmieją że to wieś etc. ale prawda taka że paserati od B4 do B6 zmotoryzowały polską wieś
ale raczej jakieś biedy 1.9 TDi.
A Audi z porządnym Torsenem też piękna sprawa
Przecież to jeden koncern...
Pasek pewno 4Motion, czyli jak B6 to tylko Haldex choć w B5 był i Torsen. Tu akurat B6.
Wierz mi, w zimie nieźle to idzie i fajnie się trzyma. Wszyscy się śmieją że to wieś etc. ale prawda taka że paserati od B4 do B6 zmotoryzowały polską wieś

A Audi z porządnym Torsenem też piękna sprawa
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie