Główna Poczekalnia (7) Soft (7) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 19:14
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
SaintRose 2018-10-18, 2:51 4
Wy chyba jesteście jebnięci
Wystarczyło wyjść na zaplecze a jak zaplecza tam nie było po prostu stać z rękami w górze i nic nie robić.
Żadnego zagrożenia życia nie było i ewidentnie widać ze kobity są z typami w zmowie.
Jak duży pies za ogrodzeniem na was ujada to też wam śmiertelnie zagraża?
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA
Mam nadzieje że właściciel wygrał od kobit niezłe odszkodowanie, a one siedzą w pierdlu.
Zgłoś
konto usunięte 2018-10-18, 8:14
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
MadDave 2018-10-18, 8:32 1
100Burned napisał/a:

Na miejscu właściciela obciążyłbym pracownice. Kradzieje fajtłapy mogliby sobie konia zbić tym młotkiem.

Pracowałem we wrocławskim salonie jubilerskim. Szef dał mi taką radę- jeśli wpadnie ci gość z nożem to oddaj mu wszystko i nie goń nikogo kto wyrwie ci z rąk złoto.
Towar jest ubezpieczony a życie masz jedno bo nie wiadomo na jakiego desperata trafisz.

Także nie tędy droga kolego...
Zgłoś
Gymnorhinus 2018-10-18, 8:36 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Noside 2018-10-18, 10:34 5
Zgłoś
konto usunięte 2018-10-18, 13:21 1
100Burned napisał/a:

Co Ty możesz wiedzieć kobieto? Pewnie znasz procedurę oddania schabowego podczas zuchwałego napadu głodnego faceta albo sztukę obrony przed brudnymi butami jak świeżo umyta podłoga.

A mimo wszystko, w przeciwieństwie do Ciebie, potrafię zrozumieć na czym rzecz polega.

Wyobrażasz sobie sytuację, że w Twoim sklepie, podczas napadu ginie pracownik, a Ty nie masz żadnej dokumentacji, potwierdzającej, że dokładnie wiedział, jak ma się zachowywać w sytuacji zagrożenia?
Własnie po to ustala się procedury (opisane krok po kroku), zatwierdzone przez ubezpieczyciela oraz podpisane przez pracownika.

W przypadku jubilera, nie ma innej opcji, jak regulacje, mówiące o tym, że w chwili zagrożenia życia ma oddać wszystko, o co prosi złodziej. Chyba tego nie trzeba tłumaczyć. Nie będę obrażać Twojej inteligencji...Łatwo się domyślić, dlaczego to najlepsza z możliwych opcji, przede wszystkim, dla interesu właściciela.

Biżuteria, widoczna na filmiku musi być bardzo dobrze ubezpieczona, nie tylko od napadu, ale również dlatego, że podróżuje.
Zgłoś
konto usunięte 2018-10-18, 13:52
up

Oj tam jaja sobie robię.
Zgłoś
konto usunięte 2018-10-18, 13:56 3
Zgłoś
konto usunięte 2018-10-18, 14:01 1
TB303 napisał/a:

Weźcie wy idźcie w świat i walczcie ze złem, bo się marnujecie tutaj

Zamówiłem strój Spidermana na aliexpress. Jak mi go przyślą to na pewno zacznę się spuszczać z wysokich budynków
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem