📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:38

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

masterstcs napisał/a:
I tak skończy pod czyimiś kołami..
Próbujesz być śmieszny na siłę? jesteś żałosny

sadistic, sadistic'iem. filmik trafil na glowna i brawa dla tego Pana. Bedac starszym i niedoleznym chcialbym takiej pomocy. Piwo!

KMD napisał/a:
Typ ma motur huskwarny
?
To może być dla Ciebie szok ale ta firma klepie już od "kilku miesięcy" poza pilarkami spalinowymi, również motocykle.

Swat na motocyklu?
Obrączki u dziadka nie widać, "Walk with the young lady...", 1:26 dziadek płaci za usługę... Klawo.

Obrączki u dziadka nie widać, "Walk with the young lady...", 1:26 dziadek płaci za usługę... Klawo.
Sadysta i to wysokich lotów. Wrzuca filmik jak pomaga gościowi, którego prawdopodobnie na poprzednim skrzyżowaniu wystraszył przygazówką. sadol.pl/straszenie-pieszych-vt165564.htm
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie