👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:55

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
dobry opis do filmu...
slowo "ludzie" zadko znajduje odzwierciedlenie w czlowieczenstwie w tych czasach...
co prawda pomoc przed kamera a jedna osoba pociagnela za soba innych ale w bardzo pozytywny sposob...
piwo
slowo "ludzie" zadko znajduje odzwierciedlenie w czlowieczenstwie w tych czasach...
co prawda pomoc przed kamera a jedna osoba pociagnela za soba innych ale w bardzo pozytywny sposob...
piwo
tam pomagają, dzisiaj w wiadomosciach czytalem ze u nas zamiast pomoc to go skatowali. POLSKA

dokładnie ma racje @up kosmaty. tam to nie polska ze co prawie każdy bezdomy to pijak. nie mówię że w Polsce tak jest. mimo iż mają tak dobry system socjalny to nie każdemu się udaje przetrwać i ląduje na ulicy

u nas by go jeszcze przekopali i zabrali kaszkiet z głowy
już nie mówiąc o kapeluszu z hajcem JOŁ

Rumun yeah buny!
1:44 Napis na kartce:
Plis I am hungry
Plis help mi owe
small dowation......
1:44 Napis na kartce:
Plis I am hungry
Plis help mi owe
small dowation......
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie