Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Jak dźwiganie ciężarów wpłynie na jego rozwój, pozytywnie. Ponieważ, za wzrost mięśni odpowiada ten sam hormon co za wzrost. Ćwiczenia w młodym wieku mają zawsze dobry wpływ na rozwój człowieka. Dlatego za małolata, dzieciaki biegają, włażą na drzewa, podciągają się na trzepakach, grają w piłe, nie raz dźwigają ciężary, chodzą na siłownie.
Widzę lawinę flame'u, ponieważ wy tak nie potraficie? Strasznie żałuje, że wcześniej nie zainteresowałem się tego typu ćwiczeniami. Dzisiaj wyglądałbym o niebo lepiej, a utrzymanie sylwetki w dobrej formie wymagałoby dzisiaj o wiele mniej.
Głupoty piszesz. To nie jest kwestia zazdrości, dzieciom nie wolno ćwiczyć na siłowni i nie są to jakieś wymysły grubasów. Bieganie, pływanie - proszę bardzo, mogą ćwiczyć do oporu jeśli chcą. Tym sobie krzywdy nie zrobią, a niewątpliwie będą miały z tego korzyści zdrowotne. Natomiast ćwiczenie z obciążeniami u kilkulatka spowoduje ich nienaturalne ukształtowanie, różnego rodzaju skrzywienia kości itd.

Głupoty piszesz. To nie jest kwestia zazdrości, dzieciom nie wolno ćwiczyć na siłowni i nie są to jakieś wymysły grubasów. Bieganie, pływanie - proszę bardzo, mogą ćwiczyć do oporu jeśli chcą. Tym sobie krzywdy nie zrobią, a niewątpliwie będą miały z tego korzyści zdrowotne. Natomiast ćwiczenie z obciążeniami u kilkulatka spowoduje ich nienaturalne ukształtowanie, różnego rodzaju skrzywienia itd.
UWAGA!
Mamy tu lekarza!!

UWAGA!
Mamy tu lekarza!!
Uwaga, mamy tu niedorozwoja dla którego ogólna wiedza przekraczająca absolutne minimum potrzebne do codziennej wegetacji, ew. stania w kolejce w MOPSie jest przytłaczająca ;((

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie