👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
54 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@mephic
@muchospray
moja rodzina poczawszy od poczatkow malzenstaw moich rodzicow nie brala zadnego, nawet najmniejszego kredytu i jakos sie dorobilismy 3 domow w bloku.
wszystko to zalezy od tego jak kto zyje, akurat my kasa sie nie rzucalismy na zbedne rzeczy
dodam ze moj ojciec kiedy pracowal czyli jakies 30 lat to ciagle pil a przez 15 lat palil
dla chcacego nic trudnego
a ludize nie dosc ze sie rzucaja kasa, zyja za kredyty to pozniej wolaja o pomste do boga dlaczego oni musza nie ze swoich dowmow wyprowadzac sie na ulice.
czasem mnie to rozbraja jak jest reportaz o jakiejs kobiecie ktora placze ze nie ma na chleb dla dzieci bo jest samotna, a na mordzie tapeta i szlug w reku
a polacy wlasnie tak robia, ten kraj upadnie
@muchospray
moja rodzina poczawszy od poczatkow malzenstaw moich rodzicow nie brala zadnego, nawet najmniejszego kredytu i jakos sie dorobilismy 3 domow w bloku.
wszystko to zalezy od tego jak kto zyje, akurat my kasa sie nie rzucalismy na zbedne rzeczy
dodam ze moj ojciec kiedy pracowal czyli jakies 30 lat to ciagle pil a przez 15 lat palil
dla chcacego nic trudnego
a ludize nie dosc ze sie rzucaja kasa, zyja za kredyty to pozniej wolaja o pomste do boga dlaczego oni musza nie ze swoich dowmow wyprowadzac sie na ulice.
czasem mnie to rozbraja jak jest reportaz o jakiejs kobiecie ktora placze ze nie ma na chleb dla dzieci bo jest samotna, a na mordzie tapeta i szlug w reku
a polacy wlasnie tak robia, ten kraj upadnie

Tajes grauperku, również mnie to troszkę dziwiło ale nie chciało mi się pisać o tym. Może miał na myśli domy-bliźniaki?

@castagir - jak ktoś bierze kredyt na dom i samochód, nie mając z czego pokrywać zobowiązań wobec banku, to tak, jest skończonym idiotą. Ale jak ktoś jest przedsiębiorczy i bierze kredyt na firmę czy inwestycje, w tym już niczego dziwnego nie widzę, bo z reguły takim ludziom, ci którzy całe życie chowali do skarpety, zazdroszczą.
Tak czy siak, chyba się nie zrozumieliśmy.
Tak czy siak, chyba się nie zrozumieliśmy.

grauper, jestem pod wrażeniem Twoich zdolności, nawet swój styl pisania zachowałeś.

grauper napisał/a:
to znaczy ?
Zdolności artystyczno-graficzne i ortografia.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie