Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Ano mają.
Mają też:
-Agencję kosmiczną
-Nowoczesną i silną armię
-Gaz i inne surowce
-Kilka państw pod butem (w tym Polskę)
-Największe terytorium na planecie
-Najwięcej bogaczy, milionerów i miliarderów
-A po samej Moskwie, dziennie jeździ więcej luksusowych mercedesów, niż po całej Polsce w ciągu ostatnich 10 lat.
I tańszą wóde

...i najwięcej biedaków na świecie, a jaranie się ruskimi to c🤬lostwo.
Ano mają.
Mają też:
chyba sobie jaja robisz? nowoczesną? sprzęt z wojny,i dmuchane atrapy

Ano mają.
Mają też:
-Agencję kosmiczną
-Gaz i inne surowce
-A po samej Moskwie, dziennie jeździ więcej luksusowych mercedesów, niż po całej Polsce w ciągu ostatnich 10 lat.
Правда

Ano mają.
Mają też:
-Agencję kosmiczną
-Gaz i inne surowce
akurat sprostuję, że milionerów i miliarderów to dziś jest najwięcej w Chinach, które jednocześnie są dziś największym rynkiem zbytu luksusowych samochodów, troche masz nieaktualne dane.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie