👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
damianpl napisał/a:
Jaka gruba szlora fuj
Dorośniesz i poznasz trochę życia to będziesz wiedział że takie dupeczki są najlepsze. Póki co wal dalej gruchę.
kolor skóry zobowiązuje nawet jakbym miał to zrobić ale zobaczył bym taką ochoczą główkę to poszłoby klasykiem

Wowowowow jaki ból dupy mają sadole. Prawda jest taka że typ sobie zamówił panienkę do mieszkania i nie taką wcale tanią. Grubo zapłaci jej za ten psikus. Widać że typ ma hajs i sobie robi żarty. Tacy jak on mają łaski na wyciągnięcie ręki, dlaczego? Spójrzcie w jakiej chacie to jest nagrane. Masz hajs masz prawie wszystko (+95%) to co sobie zażyczysz.
jakaś polska modelka? Mógł poczekać to by wessała balasa i połknęła bez skrzywienia
Ja piedole jakie wyleniała broda, pewnie ma to po starej: imię koza
Rogrog napisał/a:
Wowowowow jaki ból dupy mają sadole. Prawda jest taka że typ sobie zamówił panienkę do mieszkania i nie taką wcale tanią. Grubo zapłaci jej za ten psikus. Widać że typ ma hajs i sobie robi żarty. Tacy jak on mają łaski na wyciągnięcie ręki, dlaczego? Spójrzcie w jakiej chacie to jest nagrane. Masz hajs masz prawie wszystko (+95%) to co sobie zażyczysz.
I to wcale nie trzeba wiele, żeby mieć hajs na zachcianki, wystarczy nie być gamoniem

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie