👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Świetna zabawa
w nowszych autach, czy pewnie wielu starszych automatach już się tak nie zrobi.

koledzy wracali polonezem z dyskoteki i jedyny trzeźwy wyjął kluczyk podczas jazdy, bo bał się, że będą mieli wypadek, bo pijani go przywiązali do siedzenia pasażera:) wyjął kluczyk, światła zgasły i dzwon w słup na zakręcie:)
A to nie jest tak, że jak wyciągniesz kluczyk w niektórych autach, to siada wspomaganie kierownicy i hamulców, jak i w niektórych się jeszcze kierownica blokuje?
kokos_123 napisał/a:
A to nie jest tak, że jak wyciągniesz kluczyk w niektórych autach, to siada wspomaganie kierownicy i hamulców, jak i w niektórych się jeszcze kierownica blokuje?
W każdym wyłączy się wspomaganie jednego i drugiego, bo pompa nie działa, lub prądu nie będzie. Blokada też jest w każdym.
Ale pytanie z innej beczki- czy jeżeli auto jest w ruchu, bez kluczyków w stacyjce, to czy poduchy wystrzelą?
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Velturałkę napisał/a:
Mnie na nauce jazdy uczono aby w trakcie hamowania awaryjnego jednocześnie wysprzęglić aby uniknąć sytuacji gdzie po odpuszczeniu hamulca auto nie przyśpieszyło próbując nie zgasnąć i wbijając na obroty.
Czy przypadkiem wysprzęglenie nie wydłuży drogi hamowania aby?
Nie widzę tutaj nic dziwnego, przed końcem zawsze trzeba wyjąć

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie