👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
48 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
marianer7 napisał/a:
tacy koledzy skarb i problem z kręgosłupem do końca życia
A skarby się zakopuje, głęboko!
I takie coś ma mi uratować życie? Jak w momencie wypadku dostanę takiego strzała w głowę to nie będzie co zbierać.
Idę do garażu wydłubać poduszkę powietrzną, ja chcę żyć...
@up
Z taką wiedzą to lepiej dla świata będzie jak wydłubiesz sobie mózg
Z taką wiedzą to lepiej dla świata będzie jak wydłubiesz sobie mózg
podpis użytkownika
Powiedzcie proszę że pogib.
smc napisał/a:
I takie coś ma mi uratować życie? Jak w momencie wypadku dostanę takiego strzała w głowę to nie będzie co zbierać.
poduszka ma wystrzelic i napełnić się w ułamku sekundy zanim twój pusty łeb na niej wyląduje, niczym ty jej dotkniesz ona już jest maksymalnie napełniona i działa tak jakbyś rzuciła się na łóżko w pościel, a energia którą przyjmuje jest wypuszczana przez uciekające powietrze z poduszki która ma specjalne otwory, dzięki temu nic nie poczujesz i nie skręcisz sobie tego kapuścianego łba
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie