Główna Poczekalnia (8) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 13 minut temu
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
iOskar 2013-10-17, 18:58
Hallowen... żyjemy w Polsce gimby i czcimy śmierć naszych bliskich na grobach, a nie latamy poprzebierani za pojebów po czyichś domach. Jak ktoś bliski (ojciec, matka) wam umrze to może zrozumiecie.
Zgłoś
VanHelsing 2013-10-17, 19:07
Oskarboss96 napisał/a:

Hallowen... żyjemy w Polsce gimby i czcimy śmierć naszych bliskich na grobach, a nie latamy poprzebierani za pojebów po czyichś domach. Jak ktoś bliski (ojciec, matka) wam umrze to może zrozumiecie.

O zmarłych powinno się pamiętać cały rok. A z czasem kiedy zapominamy to co roku odwiedzać grób, ale nie jak pojeb latać w ten sam dzień co każdy tylko w datę urodzin tej osoby.
Halloween samo w sobie jest fajnym świętem ale do polski nie bardzo pasuje z racji tego jak mieszkamy. Nie wyobrażam sobie dzieciaków latających po klatkach od drzwi do drzwi. W krajach gdzie jest więcej domów ma to jakiś sens, dekoracje itp.
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-17, 19:12
Prawda jest taka że w Polsce Iphone jest nie opłacalny bo za wszystko musisz płacić , a na androidzie masz praktycznie wszystkie aplikacje za Free
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-17, 20:15 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-17, 21:04
Widzę ze biedaków dalej boli fakt ze nawet iPhone 4 rozpiepeza śmieszny S4 z andkiem który włącza sie 5 minut.. najwiecej o Apple mówią ci którzy ich produkty widza w sklepie na wystawie i musieliby odmówić sobie 3 lat wydatków na jego zakup powiedzcie co jest przereklamowane w IPhone 5 cioty
Zgłoś
VanHelsing 2013-10-17, 21:33 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-17, 21:40
mam iPhone 4 i uważam system iOS za dużo lepszy od androida, na pewno kupie iPhone 5 jak tylko ten przestanie mi wystarczać bo to telefon kompletny i spełnia moje oczekiwania. Inne telefony są za duże ( szerokie ) i przypominają bardziej tablety.
Zgłoś
VanHelsing 2013-10-17, 21:43
Santoryn napisał/a:

mam iPhone 4 i uważam system iOS za dużo lepszy od androida, na pewno kupie iPhone 5 jak tylko ten przestanie mi wystarczać bo to telefon kompletny i spełnia moje oczekiwania. Inne telefony są za duże ( szerokie ) i przypominają bardziej tablety.

Też tak uważałem że za duże ale zorientowałem się że większość czasu piszę zamiast rozmawiać, oglądam filmy itp. więc mały ekran byłby denerwujący.
Zgłoś
chybeck 2013-10-17, 21:48
@camel448

Absolutnie nie uważam S4 za genialny sprzęt. Jest także przereklamowany, ale mniej niż iPhone. Użyłem go do porównania, bo S4 to największy konkurent na rynku iPhone'a 5 i też winduje ceny, a mimo to jest jeszcze przepaść w porównaniu do wyzysku jaki robi Apple. Według mnie nie ma tak, że jest najlepszy telefon. Każdy potrzebuje czegoś innego, każdy chce inną kwotę przeznaczyć na telefon. Dla mnie ogólnie najlepsze telefony (podkreślam, liczba mnoga) robi HTC, bo można coś naprawdę porządnego wyrwać za 1/3 ceny iPhone'a czy S4, a będzie nam służyło długie lata.

I jak chcesz zanegować ceny, które podałem, to proszę podaj inne, które według Ciebie są poprawne. Inaczej milcz.
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-17, 22:57
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-17, 23:24 1
1. iOS jest systemem unixowym dostosowanym przez iApple do sprzętu, więc jeśli chcesz mieć równie sprawny system i mało awaryjny i zoptymalizowany naucz sie linuxa i działaj.
2. Android tez jest systemem unixowym tyle że otwartym i dostosowanym do wszystkich procesorów jedno układowych ARM więc normalne że jest wolniejszy i niezoptymalizowany.
Zgłoś
matiqq 2013-10-17, 23:26
Produkcja syna bo ja się na tym za dobrze nie znam.

youtube.com/watch?v=6TECifuFJl0
Zgłoś
Trzyzet 2013-10-17, 23:27
Zgłoś
konradb 2013-10-18, 19:42 1
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-21, 14:25
hmmm... nieco ponad 2 lata temu kupiłem sobie Szajsunga Galaxy SII, byłem zachwycony jego możliwościami. Do dziś tak naprawdę nie pojawiła się aplikacja/gra, która stanowiłaby dla tego telefonu jakieś wyzwanie. Służy mi za telefon (wcale nie taka oczywista funkcja w dzisiejszych czasach), organizer, nawigację samochodową, 'trenera' i kilka innych rzeczy. Nie wiem jak się telefonami zabawiacie, ale ja mam jeszcze telefony sprzed 10 lat - wciąż na chodzie i w dobrym stanie. Nokia6500? Jak nówka. Samsung Omnia I? Kilka zatarć wynikających z normalnego użytkowania. SGS II? Ani ćwierć rysy. Ten telefon posłuży mi spokojnie jeszcze ze dwa lata zanim zdecyduję się go wymienić.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem