Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
CookieMonssster 2012-05-09, 1:09
Wyzywacie kumpli od nie wiadomo kogo, a on to niby lepszy... @Talth92 to uważasz za drobne potknięcie!? Okolice południa, wszyscy trzeźwi (na kacu) a on tak nawalony, ze ledwie idzie.... przychodzisz w gości i jesteś w takim stanie, że ciężko Cię dobudzić lodowatą wodą dzień po i to ma być niby w porządku i to wszyscy dookoła są Ci źli? Alkohol nie jest dla wszystkich... nie umiesz pić jak należy to nie pij wcale....
Zgłoś
paczek1262 2012-05-09, 1:26
kudlaty1125 napisał/a:

K🤬a, znęcanie się nad pijanymi jeszcze bardziej mnie wk🤬ia, niż znęcanie nad zwierzętami. Nie ma to jak wykorzystywać czyjąś chwile słabości. Sk🤬ysyństwo, inaczej nie można tego nazwać.
W dodatku ten gościu na początku w różowej koszulce i puszystych zółtych klapcioszkach. Ja p🤬le,
Edit:
@down
Nigdy tego nie przeżyłem i nie przeżyje bo mam dobrych kolegów, a nie jakichś z🤬bów którzy starają się na mnie dowartościować gdy jestem pijany. Ostatni raz byłem pijany w czwartek, piątek (tutaj był zgon) i sobotę. Jak czasem widać po moich postach, to lubię napoje alkoholowe
Ciekawe skąd tyle gniewu w twej wypowiedzi. Czyżby złe wspomnienia z imprezki?

po c🤬j się schlał do nieprzytomności?

podpis użytkownika

Świadomy sen
Zgłoś
tomkararek 2012-05-09, 5:43
oh oh jakie to k🤬a zabawne ze wrescie uzyli mozgo wielkosci tik taka
Zgłoś
Konto usunięte 2012-05-09, 7:53
łoooo kurka ale zgon
Zgłoś
Konto usunięte 2012-05-09, 7:54
Huh, jaskrawozielone gatki, różowa koszulka...
Zgłoś
mirabelek76 2012-05-09, 9:22
Osoba doprowadzająca się do tego stanu w towarzystwie pijących musi się z tym liczyć. Filmy tego rodzaju uważam za zajebiście śmieszne i dające do myślenia a przeciwnikami są ALKOFIXY , dziękuję

podpis użytkownika

Tylko idiota ma porządek, prawdziwy geniusz panuje nad chaosem
Zgłoś
brylant1412 2012-05-09, 11:33
to sa zwykłe c🤬je do lania a nie kumple i jeszcze w neta puszczają u nas na dzielni za takie coś to c🤬j w dupe.

podpis użytkownika

>Każdy mężczyzna w swoim życiu wypowiada te trzy kłamstwa:
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
Zgłoś
~mad~ 2012-05-09, 11:49
paczek1262 napisał/a:

po c🤬j się schlał do nieprzytomności?

po c🤬j to kaczor w wodzie stoi
Zgłoś
Konto usunięte 2012-05-09, 13:48
na mazurach w sierpniu jebłem się spać na materac na zewnątrz i spadłem na trawę a nad ranem rosa i sierpniowe noce chłodne...obudziłem się z wychłodzeniem organizmu w karetce przykryty aluminiową folią w samych gaciach
Zgłoś
defcon1 2012-05-09, 14:51 1
Ja k🤬a dobrze znam takich ludzi. Założę się, że cwaniaczek z wężem i kamerzysta sami wczoraj nie pili i teraz najbardziej cwani robią pośmiewisko z gościa który przesadził. Dla mnie to sk🤬ysyństwo i cwaniactwo, nie mówię, że zawsze trzeba się nap🤬lić do zgona, ale skoro sam nie pijesz to zostaw w spokoju lub pomóż w trudnej chwili kumplowi z którym wczoraj melanżowałeś.
Zgłoś
Jedras992 2012-05-09, 14:53
Taka poj🤬a moda znęcania się na zezgonowanych kumplach to przypełzło z ameryki, i teraz coraz młodsza gównarzeria chwyta za alkohol i padają jak muchy, a ciut trzeźwiejsi koledzy malują penisy na twarzach itp., "bo zajebisty filmik będzie", "i na facebooka będzie można wstawić jaki to ja jestem zajebisty"
Też lubię alkohol, ale zgon miałem raz w życiu i to jeszcze nie miałem nawet 17 lat i jak przyczołgałem się do domu to obrzygałem tatę, a on jeszcze mnie położył spać i wyprał mi ubrania. I tak powinno się robić a nie znęcać... Znęcać to się można jak ofiara na kacu będzie.
Zgłoś
Konto usunięte 2012-05-09, 16:02
dlatego zawsze mam przy sobie fete ;D
Zgłoś
Konto usunięte 2012-05-09, 17:16
~mad~ napisał/a:

po c🤬j to kaczor w wodzie stoi

jak widac chustawka i moze 4 krzesla a na filmie 3 typow.. w tym 2 nie pilo a dziewczynek brak, jak tu sie nie spic w kretynskim towarzystwie?
Zgłoś
marna 2012-05-09, 18:34 1
TrooperBR napisał/a:

dlatego zawsze mam przy sobie fete ;D

żeby móc w każdej chwili zrobić sałatkę grecką?

podpis użytkownika

-Gdybyś kochał się z kimś po raz absolutnie ostatni... Jak by było?
-Niesamowicie smutno.
-Też tak sądzę.
-Zasmuć mnie..
Zgłoś
Konto usunięte 2012-05-09, 21:16
K🤬a każdy się kiedyś schlał do nieprzytomności. Nawet jak się tak naj🤬 to nie jest to powód do poniżania. Ja bym się czuł c🤬jowo po czymś takim. U nas nie raz ostre zgony się zdarzały ale nikt nigdy nikogo niczym nie wymazał ani nie wymalował. Zwykłe frajerstwo ze strony "kolegów".
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie