Ostatnio brakowało opisu tego co się dzieje na filmiku i anonimowy administrator wyj🤬 temat.
Specjalnie więc dla niego opisuję to co się tu dzieje:
Grupa rosyjskich młodych ludzi powstrzymuje kierowców przed jazdą po chodniku, a jakaś niedoj🤬a c🤬a się rzuca.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ciekawe jakby ta lala wyskoczyła....
konto usunięte
2013-05-30, 23:44
@Sick_Stick
To nie kiosk
Na prawdę, jak ktoś zachowuje się jak cham a innych którzy mu w chamstwie przeszkadzają oskarża o chamstwo to mam ochotę tylko lać w ten głupi ryj bo raczej takiemu nie przetłumaczysz co robi nie tak...
Ja to proponowałbym jakieś blokady z pospawanych rurek stalowych czy kątowników na szybko ustawić i zastawiać z obu stron żeby nie mógł wyjechać bez porysowania i puszczać dopiero po kilku minutach tak żeby to objeżdżanie korku chodnikiem się nie opłaciło.
konto usunięte
2013-05-31, 8:03
W Rosji po chodnikach tylko karetki powinny jeździć.
konto usunięte
2013-05-31, 8:56
powinni stać s łomami i z kartką rysujemy lakiery
no no bez stanika w taką srogą zimę

szacunek dla niej:D
konto usunięte
2013-05-31, 9:57
konto usunięte
2013-05-31, 10:02
piwo za muzyke z poczatku, oh well...