Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:45
stalowalowa 2014-10-20, 3:36 29
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
litwaxd 2014-10-20, 3:45 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2014-10-20, 9:45
Czyli czeski film pt."nikt nic nie wie"

A tak w ogóle chodzi o to żeby połączyć trzy boki tego trójkąta tymi plastrami
Zgłoś
konto usunięte 2014-10-20, 13:26 2
Kupę lat temu to się na Nova Tv przełączało i tam w soboty w serii Penthouse niezłe niunie nóżki rozkładały. U nas w tv do dziś tak odważnych filmów z masturbacja lasek nie ma. Ech chyba pójdę nita sklepać zaraz. Właśnie właśnie, czy jest jakiś Sadol, który pamięta być może jak się ta seria nazywała?
Zgłoś
rigsuit 2014-10-20, 14:03
Zgłoś
konto usunięte 2014-10-20, 17:04
Zgłoś
stalowalowa 2014-10-20, 18:04
Z ciekawości zbadałem trochę ten filmik, i okazuje się że ta typiara po prostu idiotycznie konfabuluje, bo opowiada, że kiedyś "sem pracovala v lese jako pestebni delnice" - "kiedyś pracowałam w lesie jako pracownik upraw". Ot, z czego się śmieją Czesi.
Zgłoś
uho82 2014-10-20, 20:31
s jak urszula. biedna wersja koła fortuny bo bez koła
Zgłoś
Jab7kO 2014-10-21, 16:51
Strasznie to durne jeśli mam być szczery...
Zgłoś
Symbian 2014-10-21, 17:33
Zgłoś
Jack Daniel's 2014-10-21, 17:49
AZ-kviz, teleturniej, w którym można było wygrać nie odpowiadając poprawnie na żadne pytanie
Zgłoś
konto usunięte 2014-10-21, 18:10
Mój basista przybrał jeszcze głupszą minę niż zazwyczaj jak to oglądał
Zgłoś
Jack Daniel's 2014-10-22, 3:44
Gitarzysta, nice QR
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem