konto usunięte
2014-02-02, 8:06
Ale macie getta w tej warszawie, bloki ogrodzone jakby pojeby w nich żyły niebezpieczne dla środowiska.
@MaszAyahuaskę
Rachować to nauczyli ale czytać i analizować już nie? Quaswerty i SteelMike już wyjaśnili sprawę.
konto usunięte
2014-02-02, 8:49
Zajebisty bloczek o ile to nie fotomontaż to w takim chciałbym mieszkać, adres???, po prostu idealna konstrukcja do miasta, zero sąsiadów z prawej lewej, mieszkanie na przestrzał, dla mnie bomba, mógłbym wymieniać długą listę zalet takiej konstrukcji w porównaniu do tego co nam deweloperzy oferują.
Ja wyobrażam sobie osiedle takich bloczków.
Niestety takie budowle są nieekonomiczne
@minusator
Ok, "obszedłem" blok, już wiem OCB. Ale jako tako patent z tym byłby dobry. Trzeba by tylko osadzić wszystko na stalowym szkielecie, co by nie jebło.
Na pierwszy rzut oka widać, że to nie może być cały budynek, bo gdzie klatka schodowa?
konto usunięte
2014-02-02, 10:41
Mieszkanie w takim bloku ,to troche jak posiadanie fiata multiply
@Krakus76
No i trzeba wchodzić do domu po rynnie
dla idiotów,zdjęcie z innej perspektywy...
Znajomy mi kiedyś opowiadał jak wyjechali nad morze i zgadali się z jakąś inną wyjazdową parą. Od słowa do słowa tamci zapytali się skąd jest znajomy. Odpowiedział, że z okolic Warszawy. Oni odpowiedzieli, że również. Znajomy z zaciekawieniem zapytał się skąd dokładnie bo on jest z Wołomina. W odpowiedzi usłyszał, że tamci są... z Siedlec