👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
2 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Świetna Laska, chulnąłby w Nią jak jastrząb w kurę!. Do tego wydaje się być wszystko na miejscu.... prócz mózgu.
pro_avenger napisał/a:
Tusk powiedział że tak było na prawdę
Pokazywali to w TVP Info?
Ybać_pis_forever_ziomek napisał/a:
Nie r🤬ałbym ale nie wiem czemu
Bo wizy nie dostaniesz
Tusk wrócił
Ybać_pis_forever_ziomek napisał/a:
Nie r🤬ałbym ale nie wiem czemu
Pewnie dlatego że by ci nie dała... Albo dlatego że wolisz chłopców.
htp napisał/a:
Pokazywali to w TVP Info?
Nie to nagranie prosto z "faktów " na TfałszN

Halman napisał/a:
festiwal ani trochę nie ustawianych filmików ogłaszam za otwarty...
Gadaj zdrów, prawilny jełopie. Popatrz na ten zasób seksapilu u tej pani. Dla mnie megacipsko do grzmocenia i to bynajmniej o trampoliny. Bosz... co za ciało!
MrNeko napisał/a:
197 idiotów
Ale wiesz że te piwa są za fajną dupę nie za pocięty film?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie