📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:15

Cytat napisał/a:
Cytat:
Jak jest się debilem to wiadomo ,że nawet jakby miał godzine na reakcje to i tak by nie wpadł aby wyłączyć silnik przekręcając kluczyki w lewo albo wciskając hamulec albo wrzucając neutral albo zaciągając ręczny a najlepiej wszystkie cztery naraz.
Debilizm jest nieuleczalny.
Wszystko racja, oprócz przekręcenia kluczyków -> silnik dalej by pracował, a on nie miałby wspomagania.

Sam mam automat. Jak na raz wciśnie się gaz i hamulec to po prostu: 1) zgaśnie silnik 2) jeśli punkt pierwszy nie wystąpi, zarżnie się skrzynię biegów i/lub sprzęgło, ale auto na bank nie poleci 100 z wciśniętym hamulcem
Gdyby, z wciśniętym, sprawnym hamulcem, auto tak jechało to bym je użyczał do przesuwania domów, ewentualnie holowania wagonów z węglem

Gdyby, z wciśniętym, sprawnym hamulcem, auto tak jechało to bym je użyczał do przesuwania domów, ewentualnie holowania wagonów z węglem

tinio - zwracam szacunek, nadużyłem określenia "automat". Posiadam Fiatowski wynalazek funkcjonujący jako konwencjonalna skrzynia biegów z elektronicznie sterowanym sprzęgłem i wyborem biegów.
PS.
Mam Grande Punto z takim oszukanym "automatem" nie dla tego, że jestem idiotą. Ewing i chondrosarcoma uwaliły mi nogę więc automatem ułatwiłem sobie życie
.
Kiedyś w zimę chciałem szybciej rozgrzać silnik i próbowałem jechać kawałek wciskając hamulec - silnik zaczął przygasać, zrezygnowałem z kontynuowania operacji.
Poza jedną taką akcją zasadniczo szanuję sprzęt i nie wariuję. Rusza ładnie i na razie się nie rozpada
PS.
Mam Grande Punto z takim oszukanym "automatem" nie dla tego, że jestem idiotą. Ewing i chondrosarcoma uwaliły mi nogę więc automatem ułatwiłem sobie życie

Kiedyś w zimę chciałem szybciej rozgrzać silnik i próbowałem jechać kawałek wciskając hamulec - silnik zaczął przygasać, zrezygnowałem z kontynuowania operacji.
Poza jedną taką akcją zasadniczo szanuję sprzęt i nie wariuję. Rusza ładnie i na razie się nie rozpada

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie