👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
11 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

4hitch,
jak taki z ciebie staruch to won na cmentarz i nie wracaj. To jedyne miejsce dla takich sztywniaków.
jak taki z ciebie staruch to won na cmentarz i nie wracaj. To jedyne miejsce dla takich sztywniaków.
Pani teraz powinna pójść na Policję i założyć sprawę o nielegalne upublicznianie wizerunku.

"Pani teraz powinna pójść na Policję i założyć sprawę o nielegalne upublicznianie wizerunku."
I przy okazji wylecieć z roboty na zbity ryj za promile ;D
I przy okazji wylecieć z roboty na zbity ryj za promile ;D

Garett1 napisał/a:
Co nielegalne upublicznianie, normalnie nagrał coś co nie powinno mieć miejsca
Pozdro
Życzę ci żeby ciebie ktoś nagrał i wrzucił do internetu tak żeby gimbaza miała uciechę w internecie. Pani won z roboty a nagrywający jakąś przyzwoitą grzywnę i byłoby sprawiedliwie.
Pozdro.

Mam nadzieję, że babka znajdzie ten filmik i zgłosi to na policję

Chcesz cos zalatwic albo zeby ktos ci w czyms pomógł to 20 zł jest za malo za przysługę . Daj za to flaszke - załatwisz wszystko.
No prawie.
No prawie.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie