👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
10 minut temu
🔥
Ruska technologia śmigłowa
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Sram na zumbe i na wszelakie tańce w ogóle. No, może poza erotycznym.
Jestem ciekaw, jakby wam się takie dziecko urodziło co byście pisali... wiem, że to Sadistic, ale śmiać się z głupoty a z nieszczęścia to dwie różne sprawy.

"czy on czasem jest niepełnosprawny?"
Mnie się wydaje, że on jest niepełnosprawny cały czas
Mnie się wydaje, że on jest niepełnosprawny cały czas

A ja z kolei bardziej niż na zieloną zwróciłem uwagę na białą
Najssss...
A chłopaczek pocieszny.
Ważne, że się dobrze bawi

A chłopaczek pocieszny.

Bacutil napisał/a:
Sram na zumbe i na wszelakie tańce w ogóle. No, może poza erotycznym.
Może dlatego, że jeszcze go nie widziałeś... .
Swoją drogą, nie śmiejcie się z chłopaczka, bo to down

Na początku myślałem, że chodzi o tą grubszą z tyłu ale prawdziwy talent stał tuż przed mymi oczyma

@up
bo to juz byly opowiesci jak po weekendzie do szkoly poszedl
bo to juz byly opowiesci jak po weekendzie do szkoly poszedl

Tylko ta w zielonym dobra? To chyba nie widzicie tej na jasno ubranej

hahah gdyby nie przeczytanie opisu w połowie filmiku, to bym go nie zauważył przez tą zieloną

Sam bym udawał niedorozwiniętego, żeby tylko nie brać udziału w pedalskich tańcach.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie