📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:55

Na początku miałem wrażenie, że typ obok karmi to dziecko fiutem.Takie złudzenie optyczne.

W tym wieku to on nie powinien już jeść bananów?
Może nie mieli na pokładzie?
Jakby to była młoda ładna laseczka o zgrabnym biuście to nie miał bym za złe ale w takiej sytuacji facetowi się po prostu nie dziwię. Też bym był obrzydzony jakby obok mnie usiadło owłosione zaginione ogniwo Darwina, wyciągnęło wiszącego flaka i zaczęło karmić małego Czitę.
Może nie mieli na pokładzie?
Jakby to była młoda ładna laseczka o zgrabnym biuście to nie miał bym za złe ale w takiej sytuacji facetowi się po prostu nie dziwię. Też bym był obrzydzony jakby obok mnie usiadło owłosione zaginione ogniwo Darwina, wyciągnęło wiszącego flaka i zaczęło karmić małego Czitę.

[YouTube]http://www.youtube.com/watch?v=uAo0xXn_Syk[/youtube]
A wy kuźwa żrecie w kiblu?? Cycki oglądają na redtube a tu raptem oburzeni że małe dziecko spożywa posiłek. Pojeby...
Alonso,a ty widać ferst klas latasz, bo nawet brajankiem nie leciałeś
tam mają granatowe fotele, przynajmniej w tym co leciałem,raz w jedną stronę bo na więcej nie uzbierałem

Wyraźnie widać, że jest mało miejsca i facet stara się przesunąć jak najbardziej by dzieciak mógł zjeść, a że nie chce wyjść na jakiegoś zboczeńca to się stara nie patrzeć.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie