Główna Poczekalnia Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 6:52
Eljot17 2025-03-08, 21:05
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
zasranka 2025-03-08, 21:16 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Fotopstrykacz 2025-03-08, 22:14 1
JoSeed napisał/a:

Ale że w sensie jako ofierze?

Nie sądzę, byś była ofiarą. Nie pozwoliłabyś sobie na to. Nie związałabyś się z kimś takim.
Zgłoś
Machol 2025-03-08, 23:41
Przecież tam nie ma nic o biciu żony tylko o pilnowaniu sług i dzieci... Czytanie ze zrozumieniem.
Zgłoś
zn506 2025-03-09, 1:03
RobDeMay napisał/a:

dales czlonkow olimpiady matematycznej? Jeden z nich chyba dla muska pracuje.

Ile widzisz kobiet przy stoliku? TO są właśnie ci zbyt nudni dla k0bit meżczyźni. Oni swoich genów nie przekażą. Dwóch z nich - z braku świni - zostało gejami. Jeden chyba założył rodzinę - ale dziś już pewnie po rozwodzie.
Zgłoś
Siriuz 2025-03-09, 2:27
Czwarta fala feminizmu roz🤬bie cywilizację i będziemy zaczynać od nowa.
Zgłoś
lysymisio6969 2025-03-09, 9:34 1
Zgłoś
Fotopstrykacz 2025-03-09, 9:39 1
Zgłoś
Siriuz 2025-03-09, 9:48
Zgłoś
Fotopstrykacz 2025-03-09, 9:52
Zgłoś
Geraldinio 2025-03-09, 14:43
Zgłoś
lysymisio6969 2025-03-09, 17:02
Zgłoś
Geraldinio 2025-03-09, 19:00 1
lysymisio6969 napisał/a:

(.,.)

Przerosło cię proste zadanie by odpowiedzieć TAK lub NIE?

To dodam jeszcze trzecią: jestem skończonym debilem i nic nie rozumiem.

Czwartej nie ma.
Zgłoś
lysymisio6969 2025-03-09, 19:43 1
Geraldinio napisał/a:

Przerosło cię proste zadanie by odpowiedzieć TAK lub NIE?
To dodam jeszcze trzecią: jestem skończonym debilem i nic nie rozumiem.
Czwartej nie ma.

piwko za samokrytyke..
Zgłoś
Geraldinio 2025-03-09, 21:05
lysymisio6969 napisał/a:

piwko za samokrytyke..

Czyli wybrałeś 3 opcję, tak myślałem.
Nie mam więcej pytań.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem