Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Pathrona 2024-10-04, 11:49
Szkoda że jej nie wyj🤬 lepy na ryj
Zgłoś
Kogucik_Bałamucik 2024-10-04, 11:51 2
mateuszsick napisał/a:

Chyba tylko w Polsce, ludzie obrzucając się k🤬ami i dz🤬kami potrafią zwracać się do siebie pan/pani 😁 "dz🤬ką to jest PANA matka" genialnie to brzmi 😄

Mnie też zawsze to dziwiło. Jak ja kogoś jebie to po całości.

Ale po takich zwrotach do mnie na drodzę, wiem ze mój oponent to p🤬da i lamus co się do bicia nie nadaje.

A dwa że p🤬da stoi i nie wie gdzie jechać choć ma GPSa a jak już ruszyła to jedzie 11km/h... też bym się mega wk🤬ił, nie dziwię się typowi.
Zgłoś
Konto usunięte 2024-10-04, 12:09 18
Ej, co Wy wszyscy w ogóle p🤬licie? Baba blokuje ruch, bo patrzy jak p🤬da w telefon. Takie rzeczy to se może robić na poboczu, a nie na środku drogi. Po pierwszym skręceniu w lewo, po lewej stronie jezdni jest w cholerę miejsca. Mogła tam na chwilę stanąć, ogarnąć temat telefonu i ponownie włączyć się do ruchu. Kierowca z białego samochodu ma w 100% rację, przynajmniej na podstawie wrzuconego fragmentu wideo, a podejrzewam, że Pani dawała się jeszcze we znaki bardziej poza kadrem.
Zgłoś
manieknn 2024-10-04, 12:12
masz nagranie ,,wysyłaj
Zgłoś
juderaus 2024-10-04, 12:13
Dobrze a teraz klękaj i ziewaj.
Zgłoś
żmij 2024-10-04, 12:14 3
on85wawa napisał/a:

Ej, co Wy wszyscy w ogóle p🤬licie? Baba blokuje ruch, bo patrzy jak p🤬da w telefon. Takie rzeczy to se może robić na poboczu, a nie na środku drogi. Po pierwszym skręceniu w lewo, po lewej stronie jezdni jest w cholerę miejsca. Mogła tam na chwilę stanąć, ogarnąć temat telefonu i ponownie włączyć się do ruchu. Kierowca z białego samochodu ma w 100% rację, przynajmniej na podstawie wrzuconego fragmentu wideo, a podejrzewam, że Pani dawała się jeszcze we znaki bardziej poza kadrem.

Pierwszy film został przycięty tak, że koleś z białego wychodził na frustrata, który op🤬la babę beż wyraźnego powodu.
Dopiero później admin podmienił.

podpis użytkownika

Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.

Burn! Loot! Murder!
Zgłoś
Kogucik_Bałamucik 2024-10-04, 12:17 1
htp napisał/a:

Ona chyba Ukrainka, dla nich my jesteśmy panowie.

I tak ma dla nich zostać na wieki wieków Amen.
Zgłoś
Konto usunięte 2024-10-04, 12:17
No właśnie zacząłem czytać potem komentarze dalej i doszedłem o co chodzi Ale zbulwersowały mnie te początkowe, że musiałem od razu zareagować
Zgłoś
Karafkazmiodem 2024-10-04, 12:20
htp napisał/a:

Ona chyba Ukrainka, dla nich my jesteśmy panowie.

Ukrainka to pana matka!
Zgłoś
corpo_kills_me 2024-10-04, 12:28 4
Głupia c🤬a. jak nie wie gdzie jechać to niech zaparkuje i idzie z buta zobaczyć gdzie ma dojechać i potem wrócić po auto. Pokaże Ci palca taka szmata i jedzie dalej 5km/h.
Zgłoś
KolegaBartek644 2024-10-04, 12:31 2
powinien jej w ten gupi pysk strzelic. jadąca krowa za kierownica to skaranie boskie. do utylizacji
Zgłoś
Konto usunięte 2024-10-04, 12:31 1
typowa p0lka blokuje drogę a potem płacze piekło kobiet powinien jej zaj🤬 w ryj
Zgłoś
shoe5maker 2024-10-04, 12:37 3
pazuzu napisał/a:

Jak to nie wiadomo? kobieta jechała pewnie za wolno według typa z tyłu więc bezczelnie jej się wp🤬lił przed maskę i pewnie powiedział "naucz się jeździć dz🤬ko" na co ona mu kulturalnie odpowiedziała że to jego matka uprawia najstarszy zawód świata

Samo to że pokazała faka już pokazuje że wcale nie gorsza od kolesia
Zgłoś
htp 2024-10-04, 13:00 1
Karafkazmiodem napisał/a:

Ukrainka to pana matka!

I to się nazywa mistrz ciętej riposty
Zgłoś
yooshi 2024-10-04, 13:05 4
KomornikSądowy napisał/a:

Ale bym ją wyciągnął za szmaty i okładał pięściami do nieprzytomności, a telefon włożył w te jej rozj🤬e cipsko i odjechał ze spokojem

Aleś Ty k🤬a męski
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie