👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
26 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Saia napisał/a:
Keyq , tylko on wyśmiewa Jarka a nie Lecha , więc nie widzę powodu dla którego nie powinien tego robić. To co robi pis to jest dopiero przegięcie.
Kaczyńskiego na wawel , robienie z niego króla , proroka. Próba zwiększenia poparcia ze względu na martwego brata , to jest właśnie przegięcie.
Zgadzam się z Tobą całkowicie jeżeli chodzi o wawel poczynania pisu itd chodziło mi raczej o sam zwrot "po trupach do celu" i jego znaczenie w tym utworze.

rano w korku jak to słyszałem, to spuściłem szyby, wystawiłem zimny łokieć i jakoś lżej mi się wjeżdżało w dzień wiedząc, że jednak nie wszyscy utonęli w hipokryzji i "polaczkowaniu"

stawiam [NAJWIĘKSZE PIWO] jakie kiedykolwiek postawiłem na sadisticu

jesteście nienormalni, pewnie średnia wieku wynosi tu 15 lat, nie macie szacunku dla ludzkiego życia. Większość z was nie ma pojęcia o czym gada, tylko bezmyślnie powtarzacie w kółko "kaczory to kaczory tamto" . Nie jestem za Kaczyńskim ale ta nagonka na nich, i jakieś żarty typu "zimny lech" "kaczka po smoleńsku" to tylko dowód na to że reprezentujecie sobą poziom dna.

peter1987 napisał/a:
jesteście nienormalni, pewnie średnia wieku wynosi tu 15 lat, nie macie szacunku dla ludzkiego życia. Większość z was nie ma pojęcia o czym gada, tylko bezmyślnie powtarzacie w kółko "kaczory to kaczory tamto" . Nie jestem za Kaczyńskim ale ta nagonka na nich, i jakieś żarty typu "zimny lech" "kaczka po smoleńsku" to tylko dowód na to że reprezentujecie sobą poziom dna.
Nie wiem ile Ty masz, ale mentalnie zdaje sie, ze ponizej 15.
To PIS nie ma szacunku dla ludzkiego zycia, skoro jest w stanie bezczelnie wykorzystywac smierc swoich przywodcow do politycznych celow - "po trupach do celu". To wideo jest wlasnie po to by uswiadomic takim jak Ty naga prawde.
Piwo dostales niechcacy, wylej je prosze.

Oj nie napinajcie się tak.
Pomyślcie jaka część społeczeństwa pójdzie w czerwcu na wybory i w której wy będziecie?
Jeżeli komuś nie pasuje Jarek (w tym mnie) niech zagłosuje na kogoś innego.
A co do kampanii to niestety trzeba się z tym męczyć, ale w takich momentach cieszę się, że nie oglądam telewizji.

Pomyślcie jaka część społeczeństwa pójdzie w czerwcu na wybory i w której wy będziecie?
Jeżeli komuś nie pasuje Jarek (w tym mnie) niech zagłosuje na kogoś innego.
A co do kampanii to niestety trzeba się z tym męczyć, ale w takich momentach cieszę się, że nie oglądam telewizji.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie