👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A co tak lekko... pełną parą jedziemy...
Nie muminek, tylko mumin
Nie muminek, tylko mumin

Gość dostał notę 8. Jeśli dodać punkty ze skali Apgar to ma już 10.
Zawsze mam mieszane uczucia przy tego typu akcjach. Z jednej strony życzę jak najlepiej dzieciakowi, z drugiej nie wiem czy robienie takich przedstawień nie działa finalnie na jego niekorzyść. A trzecia strona jest taka, że kiedy o tym mówię, ludzie mają mnie za faszystę, czy co tam jeszcze jest pod ręką. Poprawność bierze górę nad rozsądkiem.

Przypomniał mi się Korwin jak był w reżimowej tv u lisa: ZE SPORTEM NIE MA TO NIC WSPÓLNEGO

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie