📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:49

lkjhgf22 napisał/a:
Znowu ktoś gada a się nie zna, z łapki się nie goli
Co ty pierdzielisz?
Nie nazwałbym się co prawda ekspertem, ale mam rodzica weterynarza i widziałem to tysiąc razy.
Zawsze się strzyże do pobierania (Na filmiku chyba pobiera), czy iniekcji ponieważ przez sierść nie widać żyły i nie można się wkłuć.
Poza tym, gość na filmiku robi to w 5 sek. bez stazy, namacania gdzie jest żyła, tymczasem u małych zwierząt czasem może z 10 min zejść na wkłucie.
poligon6 napisał/a:
Tak jak do zawodu księdza ciagna homosie i pedofile tak psiarzami zostaja zazwyczaj zoofile.
Reakcje psiarzy jak im pieski "obrazajom", sa porównywalne do reakcji starych bab jak wypomina sie pedofilie klechom.
poligniot6- najlepiej zorientowany co dzieje się na plebanii od czasu bycia ulubionym ministrantem proboszcza
Widać że obyty:
Darwina przeczytał, podstawy medycyny zna.
Tamten i z ewolucją i medycyną na bakier.
Darwina przeczytał, podstawy medycyny zna.
Tamten i z ewolucją i medycyną na bakier.
mygyry napisał/a:
Ja lubię zwierzęta i nie całuje ich po pysku, jestem jakiś dziwny?
Jak ktoś lubi zwierzęta, to ma prawo się do nich przytulać czy całować po pysku - wg mnie normalne zachowanie.
Logikę już miałeś w szkole? Masz prawo =/= musisz. To,że masz prawo żyć, nie znaczy, że musisz

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie