Główna Poczekalnia (6) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Postaw kawę Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 10:49
supercharger 2020-02-13, 0:06
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
lkjhgf22 2020-02-13, 0:15
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
jajvwko 2020-02-13, 0:20
Zgłoś
Mors_Nigra 2020-02-13, 0:45
Zgłoś
konto usunięte 2020-02-13, 0:52 1
Zgłoś
konto usunięte 2020-02-13, 0:55
lkjhgf22 napisał/a:

Znowu ktoś gada a się nie zna, z łapki się nie goli

Co ty pierdzielisz?
Nie nazwałbym się co prawda ekspertem, ale mam rodzica weterynarza i widziałem to tysiąc razy.
Zawsze się strzyże do pobierania (Na filmiku chyba pobiera), czy iniekcji ponieważ przez sierść nie widać żyły i nie można się wkłuć.
Poza tym, gość na filmiku robi to w 5 sek. bez stazy, namacania gdzie jest żyła, tymczasem u małych zwierząt czasem może z 10 min zejść na wkłucie.
Zgłoś
baronturbina 2020-02-13, 9:04
Zgłoś
doktores 2020-02-13, 13:14
poligon6 napisał/a:

Tak jak do zawodu księdza ciagna homosie i pedofile tak psiarzami zostaja zazwyczaj zoofile.
Reakcje psiarzy jak im pieski "obrazajom", sa porównywalne do reakcji starych bab jak wypomina sie pedofilie klechom.

poligniot6- najlepiej zorientowany co dzieje się na plebanii od czasu bycia ulubionym ministrantem proboszcza
Zgłoś
Chasm 2020-02-13, 13:59
Zgłoś
mario5204 2020-02-13, 17:43
Zgłoś
NieZmienny 2020-02-14, 7:50
Zgłoś
emka1990 2020-02-14, 14:47 1
Zgłoś
stforka_metaforka 2020-02-14, 17:16
Widać że obyty:
Darwina przeczytał, podstawy medycyny zna.

Tamten i z ewolucją i medycyną na bakier.
Zgłoś
mygyry 2020-02-15, 9:01
Zgłoś
emka1990 2020-02-17, 11:37 1
mygyry napisał/a:

Ja lubię zwierzęta i nie całuje ich po pysku, jestem jakiś dziwny?

Jak ktoś lubi zwierzęta, to ma prawo się do nich przytulać czy całować po pysku - wg mnie normalne zachowanie.

Logikę już miałeś w szkole? Masz prawo =/= musisz. To,że masz prawo żyć, nie znaczy, że musisz

Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem