Tutaj raczej jeżeli chodzi o porównanie to nie dość, że o samochód to o rejestracje.
LU- Lublin, LSW- Świdnik. Inaczej mówiąc rejestracja LSW oznacza lubię swoją wieś
LU- Lublin, LSW- Świdnik. Inaczej mówiąc rejestracja LSW oznacza lubię swoją wieś
Co wy chcecie od malucha?? Bardzo fajne i pożyteczne autko. A no tak..jeśli sie ma 15 lat to sie nic o nim nie wie. Piwko leci

Maluchem dojechałem kiedyś nad morze, Cadillakiem nigdy. Maluch > Cadillac

To chyba porównanie Lublina do Hamburga
Kto z tych okolic, ten wie o co chodzi

Lubelskie i Świdnicke blachy, dziwne, że tych aut jeszcze nie widziałem (słyszałem
)

To jest na głównej? Żenada.
● Homofobia jest ciężką chorobą psychiczną, która powinna być leczona pod przymusem.
● Cebulactwo to polska choroba narodowa.
podpis użytkownika
● Nie jestem rasistką. Nienawidzę wszystkich jednakowo.● Homofobia jest ciężką chorobą psychiczną, która powinna być leczona pod przymusem.
to z Lublina fotka , a wiecie kto jeździ tymi cadolami ?
Cz🤬chy , podziemny parking pod prywatnymi akademcami TBV, koło medycznej . Chyba mam racje ;p niech mnie autor naprostuje jak nie mam racji

widziałem tego po lewej na parkingu w eleclerc a te zdjecie pewnie w plazie robione

rusofil napisał/a:
To jest na głównej? Żenada.
Żałosna to jesteś Ty

C🤬ja w dupie dawno nie miałaś, że tak Ci wszystko przeszkadza?

A.J.K.S napisał/a:
Żałosna to jesteś TyI posty które tu piszesz. Prawie każdy twój post to hejt
![]()
C🤬ja w dupie dawno nie miałaś, że tak Ci wszystko przeszkadza?![]()
Dziwne, że gimbaza zawsze uważa, że krytykowanie gówna = brak seksu. Jesteście tacy sami, ktoś was tak zaprogramował czy ki c🤬j? Przykro mi, dziecko, jeśli nie podoba ci się to, że ktoś wyraża opinię, to niestety, musisz odłączyć Internet i wyjść na dwór. Może jak odetchniesz świeżym powietrzem to ci ciśnienie spadnie.
podpis użytkownika
● Nie jestem rasistką. Nienawidzę wszystkich jednakowo.● Homofobia jest ciężką chorobą psychiczną, która powinna być leczona pod przymusem.