Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:15
Gandzialf 2010-02-28, 2:57
Lu7yn autor filmu wie ze umieściłeś to na Sadisticu ? Czy ściągnąłeś z jego kanału na YouTube ?
Zgłoś
konto usunięte 2010-02-28, 7:36 2
Szacunek dla starszej pani, tylko przykro mi że sie dorobiła wnusia debila
Zgłoś
konto usunięte 2010-02-28, 8:06
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2010-02-28, 8:54
świetna babcia! to że koles sobie robi z niej jaja to już świadczy o jego ćwierć-mózgu... 'teraz nie ma dobrych ludzi' ! daje do myślenia w ch*j ;] peace! i 200lat dla babci
Zgłoś
konto usunięte 2010-02-28, 10:01
a po wojnie międzi wsiamy stlrzelano do siebie
Zgłoś
konto usunięte 2010-02-28, 12:32
"teraz nie ma dobrych ludzi"

woord woooord
Zgłoś
~Angel 2010-02-28, 12:49 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2010-02-28, 13:36
kamerzysta to niejaki Sawa z nieistniejacej juz szczecinskiej grupy hip-hopowej Specnaz. Filmik wrzucony z pewnoscia bez jego wiedzy.
Zgłoś
jacek.walcz 2010-02-28, 14:09
aż ślinka cieknie 1:08
Zgłoś
HezroX 2010-02-28, 15:54
Zgłoś
konto usunięte 2010-02-28, 18:45
Jesteście takimi cepami czy ja w waszych wypowiedziach nie dostrzegam ironii ?
Chłopak nie nabija się z babki, normalna rozmowa.
Pokazuje że z babcią można pogadać o wszystkim, moja babcia sama mi mówi takie rzeczy ostatnio o gandzi też mówiła.
To że z nią żartuje nie znaczy że się z niej nabija.
Oglądać do końca.

angel napisał/a:

, babcia na 100% nie jest świadoma że jest nagrywana i wątpię aby chciała znaleźć się w internecie

Upośledzony jesteś czy czytać nie potrafisz napisów na końcu ?
A nawet jeśli to cholernie poprawni się znaleźli film o Paulince też było usunąc przez wzgląd na jej rodziców.
Zgłoś
konto usunięte 2010-02-28, 23:32
rozmawia normalnie bo z babcią tez idzie czasem troche pożartować... Głównie chodzi o umieszczenie tego w internecie-tu wnusio okazał sie z🤬bem....

Fajna babuszka... Kobiecina na pewno ucieszyła sie z tych 5 czy wiecej minut rozmowy.... a ten nagrał nieświadomą babcie i wrzucił w internet.... żenujące zachowanie.
Zgłoś
konto usunięte 2010-03-01, 7:28
Zgłoś
konto usunięte 2010-03-01, 11:04
Zgłoś
konto usunięte 2010-03-01, 19:31
marson napisał/a:

ok jesli tak rozumie wnuczek nostalgię po babci ... to gratuluję

Nie napisałem nigdzie że to mądre, ale dlaczego od razu mówić że zrobił to dla żartu by zbijać z nieżyjącej babci.
Może co do nostalgi się zapędziłem jednak nie wiemy dlaczego to zrobił, sam napis "świętej pamięci" świadczy raczej o szacunku, jedni go okazują tak a inni zjadają wątrobe antylopy na spółe.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem