📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:15
Lu7yn autor filmu wie ze umieściłeś to na Sadisticu ? Czy ściągnąłeś z jego kanału na YouTube ?
Szacunek dla starszej pani, tylko przykro mi że sie dorobiła wnusia debila
świetna babcia! to że koles sobie robi z niej jaja to już świadczy o jego ćwierć-mózgu... 'teraz nie ma dobrych ludzi' ! daje do myślenia w ch*j ;] peace! i 200lat dla babci
kamerzysta to niejaki Sawa z nieistniejacej juz szczecinskiej grupy hip-hopowej Specnaz. Filmik wrzucony z pewnoscia bez jego wiedzy.
Jesteście takimi cepami czy ja w waszych wypowiedziach nie dostrzegam ironii ?
Chłopak nie nabija się z babki, normalna rozmowa.
Pokazuje że z babcią można pogadać o wszystkim, moja babcia sama mi mówi takie rzeczy ostatnio o gandzi też mówiła.
To że z nią żartuje nie znaczy że się z niej nabija.
Oglądać do końca.
Upośledzony jesteś czy czytać nie potrafisz napisów na końcu ?
A nawet jeśli to cholernie poprawni się znaleźli film o Paulince też było usunąc przez wzgląd na jej rodziców.
Chłopak nie nabija się z babki, normalna rozmowa.
Pokazuje że z babcią można pogadać o wszystkim, moja babcia sama mi mówi takie rzeczy ostatnio o gandzi też mówiła.
To że z nią żartuje nie znaczy że się z niej nabija.
Oglądać do końca.
angel napisał/a:
, babcia na 100% nie jest świadoma że jest nagrywana i wątpię aby chciała znaleźć się w internecie
Upośledzony jesteś czy czytać nie potrafisz napisów na końcu ?
A nawet jeśli to cholernie poprawni się znaleźli film o Paulince też było usunąc przez wzgląd na jej rodziców.
rozmawia normalnie bo z babcią tez idzie czasem troche pożartować... Głównie chodzi o umieszczenie tego w internecie-tu wnusio okazał sie z🤬bem....
Fajna babuszka... Kobiecina na pewno ucieszyła sie z tych 5 czy wiecej minut rozmowy.... a ten nagrał nieświadomą babcie i wrzucił w internet.... żenujące zachowanie.
Fajna babuszka... Kobiecina na pewno ucieszyła sie z tych 5 czy wiecej minut rozmowy.... a ten nagrał nieświadomą babcie i wrzucił w internet.... żenujące zachowanie.
marson napisał/a:
ok jesli tak rozumie wnuczek nostalgię po babci ... to gratuluję
Nie napisałem nigdzie że to mądre, ale dlaczego od razu mówić że zrobił to dla żartu by zbijać z nieżyjącej babci.
Może co do nostalgi się zapędziłem jednak nie wiemy dlaczego to zrobił, sam napis "świętej pamięci" świadczy raczej o szacunku, jedni go okazują tak a inni zjadają wątrobe antylopy na spółe.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
bezcenne