👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
35 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Dudi4PolFr
Przeciętną klasę średnią, niską i średnio-wyższą NIGDY nie będzie stać na takie porshe, te klasy pracują na ten ułamek procenta, czyli jak to bardzo fajnie MaratHS wytłumaczył, na tych "debili".
Tak działa świat. 99% ludzi robi na 1% ludzi i coraz bardziej się proporcja powiększa, bo pieniądz robi pieniądz, a bieda tylko może się pogłębiać.
Przeciętną klasę średnią, niską i średnio-wyższą NIGDY nie będzie stać na takie porshe, te klasy pracują na ten ułamek procenta, czyli jak to bardzo fajnie MaratHS wytłumaczył, na tych "debili".

MaratHS napisał dlaczego bogate debile są bogate pomimo bycia debilami a nie napisał, że każdy bogaty to debil.
Tłumaczyć jak debilom.
Tłumaczyć jak debilom.
Tak apropo kiedyś jeden fajny nauczyciel na podstawach przedsiębiorczości powiedział nam(klasie), że aby rozkręcić duży biznes trzeba mieć charakter **uja
i to się świetnie wpisuje w wypowiedź kolegi MaratHS

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie