📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
57 minut temu
to przez te mendy pisowskie antypolskie będzie u nas kolorowo i śmierdząco
pazuzu napisał/a:
aha, mhm
Pokemonie jesteś w mniejszości. Szykuj lewacką żonkę i córeczke dla czarnego bo jest spragniony młodej waginy hahahahahaha
SokZtućka napisał/a:
Pokemonie jesteś w mniejszości. Szykuj lewacką żonkę i córeczke dla czarnego bo jest spragniony młodej waginy hahahahahaha
Chyba nie jestem w mniejszości bo Polacy już sie nie nabierają na propagandę pisu i przejrzeli na oczy kto jest zagrożeniem dla kraju. To pis ich ściągnął islamistów do polski i m.in dlatego przegrali wybory. Ale wiem że do takich jak ty nie docierają fakty, argumenty i dowody, powtarzasz jakieś głupoty nawet nie weryfikując danych
pazuzu napisał/a:
Stanowski to mógł sie rozprawić ze swoimi gaciami , jest tyle wart co tv republika, kundel na usługach pisu .
Czemu twierdzisz, że Stanowski jest a usługach pisu?
Angel napisał/a:
Czemu twierdzisz, że Stanowski jest a usługach pisu?
Po pierwsze bo swoją prowokacją chciał nabrać dziennikarzy nieprzychylnym pisowi czym udowodnił po czyjej stronie stoi ,pomijajac fakt że srednio sie mu to udało bo był zaskoczony ze ludzie to łyknęli, łyknęli bo nikogo to nie zdziwiło że chroni pis, Jeśli już mógł te prowokacje zrobic w drugą stronę ze chroni np lewice, wtedy by było zaskoczenie ale pewnie sie bał że może ośmieszyć dziennikarzy republiki itp. A po drugie biegając do Obajtka po kase chyba nie dostał jej tak za nic.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie