👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Przed chwilą
🔥
Ruska technologia śmigłowa
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

tidimel napisał/a:
gdzie jest tak spostrzegawcza policja?
00;05 widać jak auto na sygnale zjeżdża z lewego pasa na środkowy

niezlym wariatem jest typ.
ale jezdzi na prawde niebezpiecznie, a bym mial w majtach jak bym jechal z nim na tym motocyklu. juz nawet na tym filmiku bylo blisko jak jechal prawym pasem a kolo zmienial ze srodkowego na prawy.
ale skilla ma, to trzeba przynac.
no i policja chyba nawet spalin mu powachac nie moze
ale jezdzi na prawde niebezpiecznie, a bym mial w majtach jak bym jechal z nim na tym motocyklu. juz nawet na tym filmiku bylo blisko jak jechal prawym pasem a kolo zmienial ze srodkowego na prawy.
ale skilla ma, to trzeba przynac.
no i policja chyba nawet spalin mu powachac nie moze

liptonek napisał/a:
Jeden z niewielu filmików na sadolu , które trwają ponad 1 min i ogladnąłem w całości
Szacunek dla gościa.....
Za to , że jest tak dobry i przeznacza swoje organy wewnętrze dla potrzebujących i biednych
tylko jak on się złoży przy takiej prędkości to nawet na złom nie będzie co oddawać

kukunamuniu napisał/a:
Powinno się do takich "kaskaderów" strzelać.
ale chyba z

+ luneta do tego

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie