Żyła znowu dowalił
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:02
🔥
Niewypał
- teraz popularne
Nikczemny_Płód napisał/a:
Sam mam wyzsze wykształcenie techniczne, kierownicze stanowisko, ponad 3000 netto i 26 lat. I co mi po tym? Nic. Mieszkania nie kupie, dzieci nie utrzymam, świata nie pozwiedzam, jedynie się garba dorobię.
Może nie na temat, ale kierownicze stanowisko 3000 netto?
Sport to ciężka praca. Też ciężko pracuję na swoim i powiem jedno: ogólnie to nie jestem zbyt gadatliwy, a jakby jeszcze na każdej przerwie ktoś do mnie z kamerą podchodził - to najszczerzej bym sobie z niego lub sytuacji prześmiewczy megasarkazm popełniał. Kto wie może ku jego pamięci kiedyś pomnik powstanie z podpisem "hehe"- a po Was nie ...chyba że ten na cmentarzu
@up
zmien nick z jadowita, na upośledzona umysłowo, myśle że będzie bardziej adekwatnie...
zmien nick z jadowita, na upośledzona umysłowo, myśle że będzie bardziej adekwatnie...
Serio jest to warte wrzucenie w neta? Gosciu walac jakies teksty z dupy mysli ze jest smieshny
Piotruś jak zawsze pozytywnie, nie rozumiem tych z🤬bów co sobie z gościa robią beke może i najsprytniejszy nie jest ale żeby skakać najwyraźniej nie musi.
W McDolanie chyba nawet nie całe 3
BrianGriffin napisał/a:
Może nie na temat, ale kierownicze stanowisko 3000 netto?![]()
W McDolanie chyba nawet nie całe 3
BrianGriffin napisał/a:
Może nie na temat, ale kierownicze stanowisko 3000 netto?![]()
Ponad, i nie 3050
Osoby z branży na identycznych stanowiskach mają od 4500 do 5600 netto, i min. 35 lat na karku
Ja tam obejrzałem 3 razy i stopniowo doprowadzałem się do płaczu ze śmiechu. Piwko leci
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie